Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συγκλονίζει το μήνυμα γιατρού που νόσησε από κορωνοϊό: Μην παίζετε τη ζωή σας κορώνα – γράμματα

Μοιραστείτε το

Τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό εξιστόρησε διευθυντής της Β’ Παθολογικής και των κλινικών COVID-19 στο νοσοκομείο Βόλου.

Έπειτα από δέκα ημέρες κατ’ οίκον περιορισμό επέστρεψε προχθές υγιής στο καθήκον και έκανε και εφημερία για να ξεκουράσει τους συναδέλφους του, που τις ημέρες που απουσίαζε έμειναν στο “πόδι” του παρέχοντας νυχθημερόν φροντίδα στους ασθενείς.

Ο γιατρός μιλώντας στην εφημερίδα “Ταχυδρόμος” είπε «δεν το συνειδητοποιείς εύκολα. Ο γιατρός ανησυχεί περισσότερο επειδή γνωρίζει και τις επιπλοκές που μπορούν να συμβούν».

«Όλοι οι γιατροί είμαστε στην πρώτη γραμμή υψηλού ρίσκου και αυτό το τίμημα το πλήρωσα κι εγώ. Μπορεί να κόλλησα τον ιό, ήμουν όμως από τους τυχερούς. Τα συμπτώματα δόξα τω Θεώ ήταν ήπια και μπόρεσα να ανακάμψω πολύ γρήγορα« τόνισε. «Αυτό που σκεφτόμουν κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο είναι να μην κολλήσουν εξαιτίας μου οι δικοί μου άνθρωποι» συνεχίζει.

Σύμφωνα με τον γιατρό, αυτό που πρέπει να αποτυπωθεί στο μυαλό των πολιτών είναι ότι «ο κορωνοϊός είναι σοβαρό νόσημα, δεν είναι μια γρίπη, είναι κάτι τελείως διαφορετικό που δεν το έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα. Όλοι είμαστε ευάλωτοι».

Ζητεί από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι ο ιός είναι “υπαρκτός και δεν αστειεύεται. Μην παίζουν κορώνα – γράμματα τη ζωή τους και τη ζωή των δικών τους».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.