Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συγκέντρωση των εργαζομένων του ΟΛΘ στη Θεσσαλονίκη

Μοιραστείτε το

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Οίκο του Λιμενεργάτη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτή την ώρα, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο λιμάνι της πόλης, για τα εγκαίνια των εργασιών του ΤΑP.

Η επικεφαλής του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οργανισμού, Φανή Γουργούρη, δήλωσε στο αθηναϊκό πρακτορείο ότι οι εργαζόμενοι θα δώσουν στον κ. Τσίπρα επιστολή διαμαρτυρίας για την πώληση 51%+16% της ΟΛΘ Α.Ε.

«Εμείς οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας βρισκόμαστε σε εγρήγορση και στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείουμε την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε η επικεφαλής του Συλλόγου.

Ακόμα, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, υπέβαλαν από χθες αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό, μέσω της διοίκησης του οργανισμού και της γενικής γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, ωστόσο ακόμη δεν έλαβαν απάντηση.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ αναφέρουν: «Ζητήσαμε τη συνάντηση, προκειμένου να θέσουμε στον πρωθυπουργό καίρια ερωτήματα για την επιχειρούμενη πώληση του ΟΛΘ, αλλά και να του επισημάνουμε ότι για τους εργαζόμενους, το θέμα της κατοχύρωσης της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων ξεπερνάει τη λογική του αιτήματος και της διεκδίκησης και καθίσταται όρος ύπαρξης».

Διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΟΛΘ - ΦΩΤΟ

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.