Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στον εισαγγελέα ο Μπιλ Κόσμπι για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης

Μοιραστείτε το

Ο Μπιλ Κόσμπι κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην υπόθεση που αφορά στην αγωγή την οποία έχει καταθέσει εις βάρος του μία γυναίκα, η Τζούντι Χαθ, η οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 15 ετών, το 1974, στο Μέγαρο του Πλέιμποϊ, στο Λος Άντζελες.

Ο Κόσμπι θα δώσει ένορκη κατάθεση στις 9 Οκτωβρίου, ενώ αντίστοιχα, η Χαθ θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των συνηγόρων του ηθοποιού στις 15 Οκτωβρίου.

Ο δρόμος για τις ένορκες καταθέσεις άνοιξε όταν τον περασμένο μήνα το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας απέρριψε το αίτημα του Κόσμπι για επανεξέταση της υπόθεσης στην περίπτωση της αγωγής που έχει καταθέσει η Χαθ.

Η Χαθ είναι μία από τις τουλάχιστον 40 γυναίκες, οι οποίες στη διάρκεια του περασμένου χρόνου κατήγγειλαν ότι πριν από πολλές δεκαετίες βιάστηκαν ή κακοποιήθηκαν από τον Κόσμπι, ο οποίος προηγουμένως τους έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Είναι και η μόνη καταγγέλλουσα η οποία διεκδικεί αποζημίωση.

Οι άλλες αγωγές είναι για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι οι γυναίκες αυτές ψεύδονται κι έχει διαψεύσει ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά.
Εναντίον του Κόσμπι δεν έχουν απαγγελθεί ποτέ κατηγορίες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.