Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Κωνσταντοπούλου!

Μοιραστείτε το

Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης ένας αστυνομικός της πρώην Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, χθες το βράδυ σημειώθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο στα γραφεία της πρώην Προέδρου της Βουλής, επί της οδού Μητροπόλεως.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της Βουλής μετέβησαν στο σημείο με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί, βάσει του κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων, στον Γιάννη Πλακιωτάκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν στην οδό Μητροπόλεως έκπληκτοι είδαν ότι ένας συνεργάτης της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχε κάνει κατάληψη στο συγκεκριμένο γραφείο, ενώ μαζί του βρισκόταν και ένας από τους αστυνομικούς της φύλαξης της τέως Προέδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η κατάσταση «πολιορκίας» του γραφείου διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της πρώην Προέδρου της Βουλής υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης.

Όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φρουρός της κυρίας Κωνσταντοπούλου υπέστη νευρικό κλονισμό από το επεισόδιο και την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της πρώην Προέδρου της Βουλής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο «401»!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.