Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Μοιραστείτε το

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

ΜΕ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

                                                                                                                                                               

Συνεχίζεται ο μαραθώνιος της διαδικασίας της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης που ξεκίνησε χθες στις 9 το πρωί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα  «κλείδωσε» και ο κάτοχος της δεύτερης άδειας. Η πρώτη άδεια, κατά πληροφορίες είχε κλειδώσει νωρίτερα, το απόγευμα. 

Οι πλειοδότες των δημοπρασιών για τις δύο πρώτες τηλεοπτικές άδειες παραμένουν ακόμη άγνωστοι, λόγω της απαγόρευσης κάθε επικοινωνίας όλων των εμπλεκομένων με τον «υπόλοιπο κόσμο». 

Το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατακύρωσης της τρίτης άδειας, ενώ σε εξέλιξη είναι η μάχη για την τέταρτη και τελευταία.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού δεν θα γίνουν γνωστά πριν από τις εννιά το βράδυ.

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τις φήμες για τον νικητή του πρώτου γύρου

Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν στο ΑΠΕ ότι η διαδικασία συνεχίζεται ομαλά, ενώ διέψευσαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούσε ως φημολογία για τον νικητή του πρώτου γύρου, τονίζοντας ότι όποια ονόματα αναφέρονται στις φήμες και στις διαδόσεις, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για τον απλούστατο λόγο, ότι ότι η διαδικασία είναι κλειστή και ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Έτσι, παραμένουν ακόμη άγνωστοι οι δύο πρώτοι νικητές των δημοπρασιών αλλά και το ύψος του τιμήματος έναντι του οποίου κατοχύρωσαν τις άδειες. 

Η δημοπράτηση της τρίτης τηλεοπτικής άδειας κατά πληροφορίες θα ξεκινήσει σήμερα νωρίς το πρωί και αμέσως θα ακολουθήσει η δημοπράτηση της τέταρτης και τελευταίας άδειας. Έτσι εκτιμάται ότι ο διαγωνισμός, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στη διαδικασία θρίλερ, θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

 

Διαβάστε επίσης: «Κλείδωσε» η πρώτη τηλεοπτική άδεια;

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.