Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στην Αυστραλία η Βικτώρια Καρύδα και η οικογένεια Μακρή για την ταφή – Νέες καταθέσεις πριν φύγουν

Μοιραστείτε το

Η σορός του δολοφονημένου Ελληνοαυστραλού Γιάννη Μακρή, φθάνει απόψε στο Σίδνεϋ για να ταφεί στο νεκροταφείο του Rookwood, δίπλα από τον τάφο της μικρής αδελφής του που πέθανε από λευχαιμία στην δεκαετία του 1980.

Η δεύτερη σύζυγός του Μακρή, το γνωστό μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, επιβιβάστηκε την Τετάρτη στο αεροσκάφος που πετά από την Αθήνα στο Σίδνεϊ μαζί με τον έφηβο γιο του Μακρή, από τον πρώτο του γάμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της ομογένειας Νέος Κόσμος, στην ίδια πτήση και οι γονείς του Μακρή που έχασαν τα δυο από τα τρία τους παιδιά. Επίσης στην ίδια πτήση ήταν και ο άλλος γιος τους, ο Άλεξ Μακρής, αδελφός του θύματος.   
Τα δυο ανήλικα παιδιά του Γιάννη Μακρή και της Βικτώριας Καρύδα παρέμειναν στην Αθήνα.  

Μετά την κηδεία του επιχειρηματία στην Αθήνα την Κυριακή, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα και ο πατέρας του έδωσαν νέα κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

Τα στελέχη της ασφάλειας κάλεσαν τα δύο μέλη της οικογένειας του Μακρή, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται δεν υπήρξε καμία νέα πληροφορία. Η Βικτώρια Καρύδα, η σύζυγός του επιχειρηματία, ανέφερε ότι αγνοεί το παρελθόν του στην Αυστραλία και δήλωσε πως δεν γνώριζε παρά ελάχιστα πράγματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα. Και ο πατέρας του έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν στην Αυστραλία. 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.