Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Μπαρμπαρούσης

Μοιραστείτε το

Συνελήφθη ο καταζητούμενος βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία τον συνέλαβε μετά από επιχείρηση εντός της Ατικής.

Μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής συνελήφθη στην Πεντέλη. Μαζί του συνέλαβαν και μία γυναίκα, η οποία ήταν αυτή που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Ο Μπαρμπαρούσης μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ και βρίσκεται αυτήν την ώρα στον όροφο της Αντιτρομοκρατικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην χρυσαυγίτης δεν πρόλαβε να αντισταθεί στις αστυνομικές αρχές, και έτσι αναγκάστιηκε να ακολουθήσει πειθήνια τους αστυνομικούς.

Αρχικά ο Μπαρμπαρούσης είχε επιχειρήσει να διαφύγει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει το βουλευτικό αυτοκίνητο για να διαφύγει, από τους αστυνομικούς, τρέχοντας με περισσότερα από 180 χιλιόμετρα, εν ώρα βροχής.

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά από ότι φαίνεται, ο ανεξάρτητος βουλευτής επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς θεώρησε ότι εδώ είναι δυσκολότερο να εντοπιστεί.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής, έφυγε από την Αιτωλοακαρνανία, και επέστρεψε στην Αθήνα, μέσω μικρότερων δρόμων που δεν έχουν διόδια, ώστε να μην εντοπιστεί από τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.