Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Δημήτρη Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί

Μοιραστείτε το

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει διαδραματίσει εν μέσω του κύματος αποκαλύψεων στον χώρο του θεάματος. «Καταρχάς, έχω πολύ μεγάλο κυνηγητό από τα ΜΜΕ. Φανταστείτε έναν άνθρωπο που τον πολιορκούν χίλια τηλεφωνήματα την ημέρα και δεν μπορώ να μιλήσω» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

«Επίσης, έχω δεχτεί ένα περίεργο πράγμα από εκπομπές και αυτό είναι κάτι που θέλω να το πω γιατί είναι ζωντανό και δεν μας κόβει κανείς. Όταν μία εκπομπή σου λέει “ποιος άνθρωπος θα ήθελες να μιλήσει για σένα” και τους απαντάω ο Αλέξανδρος Πετρίδης γιατί είναι ένα άτομο που είναι δίπλα σε εμένα και στην οικογένεια μου και τελικά δεν γίνεται αυτή η εκπομπή, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Εγώ πήγαινα με την ίδια άνεση στις μεγάλες και στις μικρές εκπομπές και κάποιοι πρωταγωνιστές με στηλίτευαν γιατί πήγαινα στην εκπομπή της Μπεκατώρου. Τώρα, όμως, έγινε πρώτο όνομα. Εγώ θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Με την ίδια άνεση τρώω στο σπίτι ενός φτωχού και ενός πλοιοκτήτη» πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε το πόσο στεναχωρημένος είναι με όλη αυτή την κατάσταση. «Με θλίβει όλη αυτή η κατάσταση. Έχω χάσει τον ύπνο μου γιατί άνθρωποι που ήταν δίπλα μου για πολλά χρόνια και έχουν παίξει ρόλο στη ζωή και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορούνται. Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο σαράντα χρόνια δεν είχα καμία επαφή από την εποχή των Στρουμφ μέχρι την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης που βρέθηκα εγώ να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος στο ΣΕΗ και ο Δημήτρης διορισμένος Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Εθνικό, βρεθήκαμε στην ίδια αίθουσα για να υπογράψουμε μια συλλογική σύμβαση, την οποία δεν προλάβαμε κιόλας. Το βράδυ που έγιναν όλα αυτά τα γεγονότα και όλοι μεταξύ μας τηλεφωνιόμαστε μέχρι τις 4:00 το πρωί που βγήκε η απόφαση ότι θα φυλακιστεί, εγώ εκείνο το βράδυ δέχτηκα τέτοια καταιγίδα αγάπης, που ένιωσα ότι με έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα. Εκείνη την ώρα εγώ σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος του σε ένα κελί».

Αναφορικά με την κόντρα του ΣΕΗ με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο ο ηθοποιός δήλωσε: «Οπωσδήποτε λάθη κάνουμε. Προ ημερών με μια ανακοίνωση που βγάλαμε από το ΣΕΗ δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα. Μας έβρισαν κάποιοι. Είπα πως όλοι κάνουμε λάθη! Πρέπει να δίνουμε και άφεση αμαρτιών. Τι είμαι εγώ αλάνθαστος; Είμαι ο Θεός; Είμαι Άγιος; Από τα λάθη μας μαθαίνουμε».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε αίτημα να γραφτεί στο ΣΕΗ. «Είχε γραφτεί πολύ παλιά και είχε διαγραφεί. Πολλοί ηθοποιοί είχαν αδιαφορήσει τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας των μνημονίων και επειδή υπήρξε πλήρη απαξίωση. Η συνδρομή είναι 36 ευρώ το χρόνο. Τώρα έχουμε φτάσει 5.500 με 6.000 μέλη και κάθε επίθεση που γίνεται, φέρνει νέα μέλη. Ευχαριστούμε πολύ για τις επιθέσεις. Θα γίνει το πιο σημαντικό σωματείο της χώρας».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.