Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σπίρτζης για μετακλητούς ΝΔ: Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

Μοιραστείτε το

Το θέμα των μετακλητών της ΝΔ που αριθμούς χιλιάδες, όπως καταγγέλλει, σχολιάζει σε δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης, υπενθυμίζοντας τις αντιδράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνεργατών του «για τους μετακλητούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση».

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τις φωνές και την αγωνία (;;;;;;;;;) που εξέφραζαν τα στελέχη της ΝΔ και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αξιωματική αντιπολίτευση, για τους Μετακλητούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον μειωμένο αριθμό.

Ούτε τα δημοσιεύματα καταγγελιών για το κομματικό κράτος, που δήθεν έστηνε ο ΣΥΡΙΖΑ, στη δημόσια διοίκηση», αναφέρει αρχικά ο κ. Σπίρτζης και συνεχίζει:

«Μετά το Νόμο του ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης και τους εκατοντάδες ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ μετακλητούς που προβλέφθηκαν, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πτοήθηκε.

Φαίνεται ότι δεν καλύφθηκε σε διορισμούς η λίστα στελεχών της ΝΔ.

Έτσι κάθε εβδομάδα σχεδόν έχουμε μια τουλάχιστον τροποποίηση, στον Νόμο του επιτελικού κράτους και στους οργανισμούς των Υπουργείων και των δημόσιων φορέων, που προβλέπουν νέους μετακλητούς συνεργάτες, νέους διορισμούς, νέες αμοιβές, κατ’ εξαίρεση τοποθετήσεις και όλα τα συναφή που βοηθούν για να ολοκληρωθεί το ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ της ΔΕΞΙΑΣ.

Σήμερα σε Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, προβλέπονται 61 άτομα για το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τους φορείς του.

Προφανώς από τις αρχές Ιουλίου ως σήμερα δεν έφτασαν και το επιτελικό κράτος της ΝΔ, την ημέρα της ψηφοφορίας κατέθεσε στο ίδιο νομοσχέδιο, τροπολογία για 28 θέσεις μετακλητών στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σε ένα χρόνο διακυβέρνησης οι μετακλητοί αριθμούν κάποιες χιλιάδες.

Όχι σεμνά και ταπεινά, αλλά όπως ταιριάζει στο «αυτοκρατορικό ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ», με: ειδικό αυξημένο μισθολόγιο, επιπλέον επιδόματα, υψηλόβαθμες και υψηλόμισθες θέσεις, απόρρητα κονδύλια και άλλα πολλά….

Θα επανέλθουμε…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.