Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σοβαρό ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση και τον σύζυγό της

Μοιραστείτε το

Από τα χειρότερα γλύτωσαν η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα Μιράντα. Το ζευγάρι είχε ένα ατύχημα επιστρέφοντας από τη Γαλλία με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα από τα αγαπημένα τους άλογα.

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Ντόντα Μιράντα, το ατύχημα ήταν με το φορτηγό που μετέφερε ένα από τα άλογα της οικογένειας το οποίο και σκοτώθηκε όμως «οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι».

Το άλογο ήταν ένα από τα αγαπημένα της κόρης του , Βίβιαν, έχοντας πολλές διακρίσεις και βραβεία από αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

insta

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα», έγραψε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στον προσωπικό του λογαριασμό.

onassis2

Πρόκειται για το δεύτερο άλογο που «χάνει» το ζευγάρι. Μόλις πριν δύο χρόνια, συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα άλλου αλόγου της διάσημης κληρονόμου σε αγώνες ιππασίας, όπου και η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.