Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σωτήρης Αλεξίου: Η κοινωνία και η νέα γενιά ξυπνάει και το μόνο καταφύγιο της ΝΔ είναι η καταστολή και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Μοιραστείτε το

Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου, άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στην εφημερίδα Kontra News. Συγκεκριμένα, μέσα σ’άλλα, αναφέρει πως ο Παύλος Μαρινάκης αποφάσισε να επιτεθεί στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και να ασκήσει κριτική, αλλά δεν άγγιξε καθόλου τα ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, όπως η Παιδεία, η Εργασία ή το Περιβάλλον.

Επιπλέον, τόνισε πως οι απαντήσεις του Παύλου Μαρινάκη ήταν κενές περιεχομένου, βασισμένες σε γενικότητες, που ουσιαστικά “κάλυπταν” ό,τι ενοχλεί την κυβέρνησή του. 

Καταλήγει, παραθέτοντας τις διαφορές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως : “Ποτέ δεν θα γίνουμε σαν την “σοβαρή” ΟΝΝΕΔ”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Pavlos Marinakis, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kontra News επέλεξε να επιτεθεί στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και να ασκήσει κριτική, για άλλη μια φορά, ότι ήταν απούσα από την κοινωνία την περίοδο της καραντίνας και μετά τη λήξη της. Παράλληλα, δεν αφιέρωσε μισή λέξη για να αγγίξει τα ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, όπως η Παιδεία, η Εργασία, το Περιβάλλον. Οι κενές περιεχομένου ατάκες και η γενικότητα των απαντήσεων δείχνει ότι η ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρός της έβαλε στο mute ό,τι ενοχλεί την κυβέρνησή του. Μια κυβέρνηση που δεν ντράπηκε να χρησιμοποιήσει την πανδημία για να εφαρμόσει μια σειρά σαρωτικών μέτρων υπό τον μανδύα του φόβου και της παραπληροφόρησης.

Εμείς, ποτέ δεν θα γίνουμε σαν την “σοβαρή” ΟΝΝΕΔ. Ποτέ δεν θα βάλουμε το κουστούμι του “υπεύθυνου” πολιτικού που καλύπτει μεγάλα συμφέροντα, που δεν αντιδρά στη διάλυση της προοπτικής για τη γενιά του, που δεν λέει κουβέντα για τα δώρα σε φίλους επιχειρηματίες, που έχει ακροδεξιούς συνομιλητές και συμμάχους, που ποντάρει στην πολιτική υπεραξία της στοχοποίησης των αδύναμων και κατατρεγμένων.

ΥΓ1. Επειδή στην ΟΝΝΕΔ δεν άκουσαν την παραίνεση μας να τηλεκαταρτιστούν, αλλά άφησαν για όλους τους υπόλοιπους αυτό το προνόμιο, παραθέτω μια σειρά φωτογραφιών για να δουν κάποιες από τις δράσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.
ΥΓ2. Η κοινωνία και η νέα γενιά ξυπνάει και το μόνο καταφύγιο της ΝΔ είναι η καταστολή και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
ΥΓ3. Υπεύθυνη στάση είναι η στάση της προάσπισης των κεκτημένων της κοινωνίας απέναντι στον οδοστρωτήρα των μέτρων της κυβέρνησης που διαλύει τα πάντα προς όφελος των ισχυρών.
ΥΓ4. To be continued…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.