Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σκεφθείτε πώς θα ζούσαμε αν είχαμε ικανούς και όχι κλέφτες πολιτικούς

Μοιραστείτε το

Παρά τα βάσανά μας, ΖΟΥΜΕ ακόμα, καλλίτερα από όλους τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς

Όλοι τους είναι πιο πολύ καταχρεωμένοι από εμάς, ζουν φτωχικά, σε ξύλινα σπίτια και το όνειρό τους είναι να έρθουν για διακοπές μια βδομάδα το χρόνο στη χώρα μας

ΣΗΜΕΡΑ θα σας πούμε ένα… μυστικό! Παρά τη γκρίνια μας, παρά τη φτώχεια μας, παρά την ανεργία που μαστίζει τη χώρα, παρά το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων και παρά την άγρια φορολογία που μας έχουν επιβάλλει οι ξένοι απατεώνες τοκογλύφοι, εμείς οι Έλληνες, στη συντριπτική μας πλειοψηφία, ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ από όλους τους Ευρωπαίους, τους Αμερικανούς και τους Ασιάτες!..

ΜΗΝ γελάτε και μην νομίσετε ότι σας λέμε παραμύθια… Έχουμε μάλιστα και αποδείξεις… Δεν σας λέμε να διαβάσετε τις διάφορες φυλλάδες, ή τα πουλημένα κανάλια που εδώ και 10 χρόνια και κυρίως τα τελευταία 5-6 τα παρουσίαζαν όλα μαύρα και άραχνα, κυρίως λόγω των πολύ σκληρών μέτρων που έχει λάβει εναντίον του λαού μας η λαομίσητη τρόικα και το ΔΝΤ, σας προτείνουμε να κάνετε το εξής το απλό.

ΤΩΡΑ το καλοκαίρι όλοι μας θα συναντήσουμε σε κάποια παραλία ή σε κάποιο εστιατόριο ξένους τουρίστες. Ρωτήστε τους λοιπόν ΠΩΣ περνάνε στις χώρες τους. ΟΛΟΙ, μα όλοι θα σας πουν ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ και όλοι τους περιμένουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ μέρες με μειώσεις μισθών, με ανεργία και ακρίβεια.

ΡΩΤΗΣΤΕ τους, πόσες φορές το μήνα τρώνε κρέας. Θα σας πουν μια φορά την εβδομάδα και συνήθως ένα κομμάτι γουρούνι ή κανένα λουκάνικο της κακιάς ώρας.
ΡΩΤΗΣΤΕ τους κάθε πότε βγαίνουν έξω για φαγητό. Θα σας πουν 1 φορά το μήνα και συνήθως πάνε σε καμιά μπυραρία για να γίνουν ΤΥΦΛΑ στο μεθύσι και να ξεχάσουν τον πόνο και τη ΖΗΛΕΙΑ που τρέφουν για μας τους Έλληνες, γιατί εκτός από ότι ακόμα περνάμε καλλίτερα από αυτούς ΣΕ ΟΛΑ, έχουμε και αυτό το καταπληκτικό κλίμα που μας κάνει χαρούμενους ανθρώπους και ότι φυτεύουμε η γη μας το πολλαπλασιάζει με ευκολία.

ΡΩΤΗΣΤΕ τους κάθε πότε ψωνίζουν… ρούχα και παπούτσια. Θα σας πουν μια φορά το χρόνο.

ΡΩΤΗΣΤΕ του πιο είναι το όνειρό τους: Θα σας πουν να πάνε μια βδομάδα διακοπές στην Ελλάδα.

ΑΝ δε μπορούσαν να καθίσουν 15-20 μέρες εξοχή θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο.

ΡΩΤΗΣΤΕ τους πόσα χρωστάνε στις τράπεζες. Θα δείτε ότι όλοι τους είναι καταχρεωμένοι μέχρι το λαιμό, πολύ χειρότερα από εμάς.

ΚΑΝΕΝΑΣ τους δε, δεν έχει ξεχρεωμένο σπίτι. Και το σπίτι τους είναι κάποια… ξύλινη… «παράγκα» που αν της βάλεις φωτιά, ξελαμπαδίζει αμέσως και αν περάσει κανένας… «ανεμοστρόβιλος» θα τους πάρει τη στέγη και θα φύγει, γιατί οι περισσότερες στέγες τους είναι από κάτι παλιολαμαρίνες καρφωμένες με κάτι παλιοπρόκες.

ΑΝ ΔΕ τους ρωτήσετε αν έχουν… εξοχικό θα βάλουν τα γέλια, αφού οι περισσότεροι, δεν έχουν ξεπληρώσει το σπιτάκι τους 50 με 80 τ.μ. που κάθονται και το χρωστάνε ακόμα στην τράπεζα.

ΚΑΙ φυσικά ποτέ κανένας ξένος δεν έχει φτιάξει σπίτι για το κάθε του παιδί. Οι ξένοι κάνουν παιδιά και μετά μόλις πάνε 15-16 χρονών τα «διώχνουν» από τα σπίτια τους και τα αμολάνε να πάνε να βρουν την τύχη τους… Γι΄ αυτό κάνουν θραύση τα ναρκωτικά και τα εγκλήματα.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ σας λέμε ότι εμείς οι Έλληνες ζούμε, ακόμα, καλλίτερα από όλους τους άλλους και θα ζούσαμε ακόμα καλλίτερα αν οι πολιτικοί μας δεν ήταν άχρηστοι και… κλέφτες…

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ και ευχόμαστε ο Αλέξης παρά τα τεράστια εμπόδια που συναντάει στο δρόμο του, γεγονός που τον έχει κάνει να αναιρέσει πολλές από τις υποσχέσεις του, πρέπει γρήγορα να βρει τρόπο για να γίνουμε το πλουσιότερο κράτος στον κόσμο, γιατί εμείς τα έχουμε όλα αυτά, που τόσα χρόνια χαιρόμαστε, γιατί δουλεύουμε 15 με 16 ώρες την ημέρα, ενώ ποτέ κανένας ξένος δεν δούλεψε στη ζωή του ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ παραπάνω από 7 ώρες. Για ρωτήστε τους και θα δείτε πόσο δίκιο έχουμε και πόσο ΑΛΗΘΙΝΑ είναι όλα αυτά, που σας γράφουμε γιατί εμείς τους ρωτήσαμε και μας είπαν αυτά που σας είπαμε παραπάνω.

K.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.