Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ρόδος: Οργισμένη η θεία της Δώρας για όσα δήλωσε ο θείος του δράστη

Μοιραστείτε το

Η Ρόδος θρηνεί και ξεχειλίζει από οργή για τη δολοφονία της Δώρας. Οι δηλώσεις του θείου του δράστη που είπε μεταξύ άλλων ότι “δεν είστε όλες θύματα”, προκαλεί αντιδράσεις.

Γι’ αυτές τις σοκαριστικές δηλώσεις του θείου του δράστη που είπε μεταξύ άλλων «δεν είστε όλες θύματα», η κα Κλεοπάτρα, θεία της Δώρας ξεσπά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «συνεχίζουν να κυκλοφορούν άρρωστοι. Δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, μόνο αρρώστια. Σκότωσε το αστέρι μου, μια κούκλα. Έχουμε το παιδί μας μέσα στο φέρετρο. Σκότωσε το παιδί μου. Και μιλάνε ο θείος και όποιος άλλος  ότι τον αδικούν κιόλας»;

Σύμφωνα με την ίδια, «Ο Κωνσταντίνος ήταν φονιάς. Έπρεπε οι προηγούμενες να έπιαναν την τωρινή και να την προειδοποιήσουν».

Η κα Κλεοπάτρα με σπασμένη φωνή και λυγμούς πρόσθεσε «είναι γελοίοι. Δηλαδή αγαπάμε, ερωτευόμαστε και σκοτώνουμε; Πρέπει να γίνει φόνος; Ποιοι είναι αυτοί που πιστεύουν τέτοια πράγματα;».

«Δεν θέλω να μιλήσω με τους συγγενείς του. Η αρρώστια είναι μέσα στις οικογένειες. Οι οικογένειες που εντοπίζουν το πρόβλημα και το κρύβουν υπάρχει πρόβλημα. Ποια αγάπη και έρωτας. Λυπάμαι για το παιδί μας. Λυπάμαι γι’ αυτούς τους ανόητους που κυκλοφορούν. Είναι γελοίοι, φονιάδες, δολοφόνοι. Αυτός σκότωσε όλη την οικογένειά μας» είπε κλαίγοντας.

Ρόδος: Σοκάρουν οι προκλητικές δηλώσεις του θείου του δράστη – “Δεν είστε όλες θύματα”

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο ο θείος του 40χρονου δράστη και αυτόχειρα.   Ο θείος του δολοφόνου της Δώρας μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

“Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτό είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που εσείς παρουσιάζετε.

Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα, όπως είναι ο κάθε ένας με τη σχέση του και καλά κάνει και είναι. Γιατί έτσι πρέπει να είσαι. Και από εκεί και πέρα η κάθε μία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας από εσάς, σας προσφέρει” ανέφερε.

“Όχι μέχρι να μας ρίξετε “ναι εντάξει μωρούλι μου” και όταν σας φτιάξουμε τα σπίτια που θέλετε, ξαφνικά και “θέλω την ελευθερία μου”. Εντάξει, ο καθένας από εμάς θα ζήλευε.

Ο καθένας όμως αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο ξαφνικά. Για να φτάσει στο σημείο αυτό και πολύ περισσότερο για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει, που για να το κάνει άνθρωπος είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει” είπε.

“Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, σας λέω. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε όλες τις γυναίκες τελευταία όλες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα.

Υπάρχετε και εσείς που είσαστε με αγγελική μορφή, κούκλες, αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μια άλλη λεξούλα. Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα, αλλά δεν θέλω και εσείς να θίξετε την οικογένειά μου” δήλωσε ο θείος του γυναικοκτόνου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.