Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ρόδος: Ολλανδός συνελήφθη για τον βιασμό Σουηδέζας σε μπαρ

Μοιραστείτε το

Για τον βιασμό 27χρονης Σουηδέζας τουρίστριας συνελήφθη 23χρονος Ολλανδός στη Ρόδο μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Το χρονικό της υπόθεσης παρουσιάζει η Ροδιακή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 27χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι βραδινές ώρες στις 3 Αυγούστου μετέβη με τρεις φίλες της με τις οποίες βρίσκεται στο νησί για διακοπές σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου. Εκεί βρίσκονταν δύο άνδρες οι οποίοι διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τις τρεις κοπέλες. Η 27χρονη είπε πως όταν μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα στις 4 Αυγούστου 2020 πήγε στην τουαλέτα του μπαρ, την ακολούθησε ο ένας εκ των δύο ανδρών και αφού την έσπρωξε μέσα στην τουαλέτα, της κατέβασε το παντελόνι και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους αλλά και αυτά της περιγραφής από την 27χρονη, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 23χρονο Ολλανδό, ο οποίος και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τη φερόμενη ως παθούσα ως ο άνθρωπος που τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς η 27χρονη είπε πως πήγε στη Ρόδο στις 2 Αυγούστου μαζί με δύο φίλες της και με αυτές στις 3 Αυγούστου μετέβησαν στο μπαρ όπου έγινε ο βιασμός της.

Η ίδια πρόσθεσε πως δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ, ζήτησε την ποινική δίωξη του φερόμενου ως δράστη ενώ ερωτηθείς αν έχει ασφάλεια απάντησε θετικά, διευκρινίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν την καλύπτει σε περίπτωση βιασμού.

Από την άλλη πλευρά ο 23χρονος Ολλανδός, είπε πως πήγε στη Ρόδο με ένα φίλο του την 1η Αυγούστου για διακοπές και θα διέμενε έως την επόμενη εβδομάδα.

Ο αλλοδαπός είπε πως γνωρίστηκαν με τις δύο κοπέλες στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διαμένουν όπου εκείνος ήπιε ένα ποτό, ενώ τα κορίτσια έπιναν μπουκάλι και φαίνονταν μεθυσμένες. Λίγο αργότερα οι δύο αλλοδαπές τους πρότειναν να πάνε σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου, εκείνοι δέχτηκαν και μετέβησαν με δύο ταξί.

Ο 23χρονος κατηγορούμενος είπε πως άλλαξαν δύο μπαρ στην πόλη και στο πρώτο από αυτά, η 27χρονη από τη Σουηδία χόρευε και φιλιόταν με όλους, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε τα παντελόνια της και την κοιτούσαν όλοι. Στο δεύτερο μπαρ που πήγαν οι κοπέλες συνέχιζαν να πίνουν αρκετά, ενώ ο 23χρονος δεν ήπιε κάτι (είχε καταναλώσει ένα ποτό στο πρώτο μπαρ).

Κάποια στιγμή οι δύο κοπέλες πήγαν στην τουαλέτα, όμως επέστρεψε μόνο η φίλη της 27χρονης, η οποία λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε από τον Ολλανδό να πάει στις ανδρικές τουαλέτες να δει τι κάνει η φίλη της, αν είναι καλά, διότι ήταν ξαπλωμένη. Πράγματι ο 23χρονος είπε πως πήγε και τότε είδε έναν άγνωστο προς αυτόν άνδρα του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν θυμάται, να φιλιέται με την 27χρονη από τη Σουηδία.

Ο συλληφθείς επέστρεψε και ανέφερε το γεγονός στη φίλη της 27χρονης, όμως εκείνη αδιαφόρησε. Ωστόσο η ίδια δέκα λεπτά αργότερα ζήτησε και πάλι από τον 23χρονο Ολλανδό να πάει στις τουαλέτες και να φωνάξει την 27χρονη για να φύγουν. Όταν ο συλληφθείς πήγε ξανά στις τουαλέτες βρήκε την φερόμενη ως παθούσα να ψάχνει το κινητό της, το οποίο βρήκε τελικά στην τσάντα της, ήταν ταραγμένη και άρχισε να στέλνει μηνύματα. Στη συνέχεια στον προθάλαμο της τουαλέτας πήγε και ο φίλος του 23χρονου ο οποίος και του ζήτησε να φύγει για να μιλήσει και εκείνος στην 27χρονη. Ο Ολλανδός επέστρεψε στην παρέα και είπε ότι η 27χρονη κλαίει αλλά δεν γνωρίζει το λόγο.

Εκείνη την ώρα επέστρεψε η καταγγέλλουσα και άρχισε να χτυπάει τον 23χρονο χωρίς λόγο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να φύγει μαζί με τον φίλο του και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο έως ότου προσήχθη από τους αστυνομικούς και τελικά συνελήφθη.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.