Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Προειδοποιούν με… καραμπίνες οι κάτοικοι Σκύδρας

Μοιραστείτε το

Θα πάρουν τις… καραμπίνες απειλούν οι κάτοικοι της Σκύδρας στην Πέλλα σε περίπτωση που εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή τους.

Την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών εξέφρασαν οι κάτοικοι και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Σκύδρας.

«Έχω πει ότι θα πάρουμε και τις καραμπίνες αν χρειαστεί να υπερασπίσουμε τις οικογένειές μας, η άμυνά μας θα είναι αυτή. Είπα την αλήθεια, ο κάθε Έλληνας πολίτης θα έκανε το ίδιο αν ενοχληθεί από κάτι. Αν κάποιος λαθρομετανάστης ενοχλήσει την οικογένειά μου, την οικογένεια του γείτονα, γίνουν ζημιές ή επιθέσεις, είναι πολύ λογικό να φτάσουμε εκεί», δήλωσε στον ΑΝΤ1 κάτοικος της περιοχής.
 
Δήμαρχος: Εκτός σχεδιασμού η Σκύδρα

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στη διάρκεια συνάντησης με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Σκύδρα είναι εκτός σχεδιασμού. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η κυρία Ιγνατιάδου ο κ.Θεοδωρικάκος την ενημέρωσε ότι με τον υφυπουργό Άμυνας Στεφανή Αλκιβιάδη «έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς και τα αντικειμενικά επιχειρήματα μας, για την ακαταλληλότητα του χώρου του πρώην στρατοπέδου Σκύδρας και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα μεταφερθούν και δεν θα εγκατασταθούν μετανάστες στη Σκύδρα.

Περαιτέρω με διαβεβαιωσε ότι καμία απόφαση δεν θα ληφθεί για το μεταναστευτικό, αν δεν υπάρχει σύμπνοια και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες.

Για ακόμη μια φορά παρουσίασα αναλυτικά, με έγγραφα και φωτογραφικο υλικό την ακαταλληλότητα του χώρου, τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής και τους ισχυρισμούς μας».

Φασιστικό κείμενο το κοράνι, λέει ιερέας στο δημοτικό συμβούλιο, μέσα σε άλλα

Μισάνθρωπες αλλά και ρατσιστικές δηλώσεις στο δημοτικό συμβούλιο στη Σκύδρα. Ένας παπάς μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο στη Σκύδρα αντί να κηρύττει το λόγο της αγάπης (ως είθισται) μίλησε με σκληρές κουβέντες για τον ερχομό των προσφύγων στην περιοχή.

Ο ιερέας ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πιο φασιστικό κείμενο από το κοράνι. Όπως αναφέρει: «Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο».

Συνεχίζοντας την ομιλία του για το Κοράνι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του.

Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο…».

Ο παπάς ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη… Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε…».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.