Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων στο Μαρούσι: “Δεν έχουμε ποτέ ενοχληθεί από τη βίλα Κούβελου”

Μοιραστείτε το

“Ενώ γινόταν πορεία χωρίς φασαρίες ξαφνικά έπεσαν χημικά” σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων στο Μαρούσι Γιάννης Νικολαράκος. “Δεν μας έχουν ενοχλήσει εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Την είχαμε ξεχασμένη αυτή τη βίλα εκεί πέρα, την περιβόητη βίλα Κούβελου” τόνισε μάλιστα ο ίδιος.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων στο Μαρούσι σχολίασε τα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο του Μαρουσίου και έβαλε τα πράγματα στην θέση σημειώνοντας ότι “ενώ γινόταν πορεία χωρίς φασαρίες ξαφνικά έπεσαν χημικά”.

Ειδικότερα είπε: Αυτό που θλίβει πραγματικά εμάς τους εμπόρους κύριε Τσίμα είναι ότι χθες ο εμπορικός κόσμος στο Μαρούσι που αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, δηλαδή από καθόλου προσωπικό μέχρι 1 και 2 άτομα, έχασε το μεροκάματο. Αυτό ήταν. Το Σάββατο η αγορά έσφυζε από ζωή, ήταν μέρα που θύμιζε παλιές καλές εποχές, χιλιάδες κόσμου. Την Κυριακή χθες ήταν τόσο ωραία ημέρα, μια ωραία ατμόσφαιρα είχαν βγει οικογένειες με τα παιδιά, παππούδες,…με τραγούδια στους δρόμους.

Μαζεύτηκαν αυτά τα 100-150 άτομα, τα οποία δεν ενοχλούσαν, ήταν εκεί βέβαια, δεν είχε γίνει τίποτα, ξεκίνησαν μια πορεία προς στον κεντρικό δρόμο στο Μαρούσι, πάλι δεν έγινε τίποτα, και κάποια στιγμή ακούσαμε να πέφτουν χημικά. Δεν ξέρω γιατί.

Πρέπει να σας πω ότι εμείς αυτή την βίλα Κούβελου, ούτε τους έχουμε δει , δηλαδή δεν έχουμε ενοχληθεί 10 χρόνια τώρα, δηλαδή δεν έχουν γίνει φασαρίες από αυτούς τους ανθρώπους εκεί, ούτε τους βλέπαμε. Εγώ περνάω κάθε μέρα από το σπίτι απέξω , δεν είχα δει και κόσμο. Τα βράδια δεν ξέρω. Δεν περνάω από εκεί. Αλλά δεν είχαν ενοχλήσει.

Τώρα χριστουγεννιάτικα βαλθήκαμε να κάνουμε φασαρίες, ποιος και τι δεν καταλαβαίνουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή μέσα σε μία κρίση οικονομική που περνάμε όλοι οι Έλληνες, όλη η αγορά, εμείς χάνουμε το μεροκάματο…

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με όλη αυτή την κατάσταση που  υπάρχει στο Μαρούσι. Έφυγε από τα Εξάρχεια και ήρθε σε μια φιλήσυχη γειτονιά που είναι το Μαρούσι…

Δεν μας έχουν ενοχλήσει εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Την είχαμε ξεχασμένη αυτή τη βίλα εκεί πέρα, την περιβόητη βίλα Κούβελου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.