Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πότε επιστρέφει η μουσική στην εστίαση: «Σήμα» Παπαθανάση

Μοιραστείτε το

Η εστίαση είναι ξανά ανοιχτή αλλά όλοι επιθυμούν κάτι ακόμα… Να ακούσουν πάλι μουσική. Πότε επιστρέφει και τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης για τη διαφορά ανάμεσα στο μπαρ και το ταβερνάκι.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε βγήκαμε έξω, πήγαμε ταξίδι, επιστρέψαμε σπίτι μας μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Η μουσική ωστόσο στην εστίαση λείπει και είναι ένα από τα επόμενα ζητήματα που θα εξετάσει η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, αναφέρθηκε σήμερα στο θέμα, σχολιάζοντας τα εξής:

«Η επιτροπή των επιδημιολόγων έκρινε έτσι, η κυβέρνηση άκουσε την εισήγηση. Καθώς προχωράμε θα μπορούσαν ίσως να το δουν. Εμπιστευόμαστε την επιτροπή. Αισιοδοξούμε ότι πράγματα μπορούν να αλλάξουν».

Κληθείς από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να απαντήσει στο αν θα αλλάξει η απόφαση και πότε, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι τέλος του μήνα είναι πιθανό να αλλάξει αυτή τη απόφαση:

«Η επιτροπή θα αποφασίσει. Η μουσική έχει άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Προφανώς κάποια στιγμή θα αλλάξουν την απόφαση. Δεν μπορείς να ελέγξεις πόσα ντεσιμπέλ έχει το ταβερνάκι και πόσα έχει κάτι άλλο. Να μην ξεχνάμε ότι ο ιός είναι εδώ, συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι. Ας εμπιστευτούμε την επιτροπή. Καθώς προσεγγίζουμε το τέλος του μήνα ίσως θα μπορούσαν να αλλάξουν κάποιες αποφάσεις. Δεν μπορώ να σας το πω τώρα. Αλλά σίγουρα με το γεγονός των εμβολιασμών και την ταχύτητα πράγματα θα αλλάξουν».

«Η Ελλάδα είναι πρώτη σε ημερήσιους εμβολιασμούς. Αυτή τη στιγμή εμβολιάζουμε το 1% του πληθυσμού ημερησίως αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μέχρι τις αρχές Ιουνίου που θα ανοίξουν» σημείωσε επίσης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.