Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πόσα παίρνει ο Acun Ilicali την εβδομάδα για τα 5 επεισόδια του Survivor

Μοιραστείτε το

Ποσά που ζαλίζουν ειδικά αν σκεφτεί ότι πρόκειται για πρόγραμμα που προβάλλεται αρκετές ημέρες την εβδομάδα και για πολλούς μήνες. Τα έσοδα του Αcun Ilicali από την προβολή του Survivor είναι αστρονομικά.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Real Life ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ και πληρώνεται ανάλογα με την τηλεθέαση του κάθε επεισοδίου. Η βάση εκκίνησης των εσόδων του είναι το 20% τηλεθέασης και τα 80.000 ευρώ. Από εκεί και πάνω κάθε μονάδα αύξησης στην τηλεθέαση αυξάνει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 4.000 ευρώ.

Έτσι ο παραγωγός του ριάλιτι που μπήκε στη ζωή μας ξανά το 2017, αν για παράδειγμα ένα επεισόδιο του φτάσει το 30% ο ίδιος θα εισπράξει μόνο από τον ΣΚΑΪ 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ποσά του ρεπορτάζ σε μία πολύ κακή εβδομάδα που το Survivor κάνει (μόνο) 20% η εταιρία παραγωγής του Acun παίρνει για 5 επεισόδια την εβδομάδα 5 Χ 80.000= 400.000 ευρώ.

Δεν είναι έτσι τυχαίο η επιμονή του Τούρκου σε επιλογές παικτών που θα ανεβάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, γι’ αυτό προτίθεται να τους πληρώνει αδρά εξασφαλίζοντας έτσι μακροπρόθεσμα καλύτερες απoλαβές και για τον ίδιο.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή προβάλλεται η πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης άρα μπορούμε να αντιληφθούμε ότι το συνολικό ποσό που έχει εισπράξει είναι αστρονομικό. Χωρίς να ξεχνάμε βέβαια ότι μιλάμε για μια πανάκριβη παραγωγή με πολλά έξοδα και πολύ υψηλό κόστος…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.