Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πήγε για επιμήκυνση πέους αλλά έφυγε με… «κούρεμα»! (Φωτογραφία)

Μοιραστείτε το

Θύμα μιας τραγελαφικής ιστορίας έπεσε ένας κομμωτής στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος ήθελε να μεγαλώσει τα «προσόντα» του αλλά κατέληξε με πέος μικρότερο των 3 εκατοστών!

Ο 55χρονος ήθελε απεγνωσμένα να κάνει το πέος του να μεγαλύτερο και πλατύτερο. Έτσι, αρχικά επισκέφθηκε ένα πλαστικό χειρούργο και υπεβλήθη σε επέμβαση επιμήκυνσης, η οποία όμως δεν πέτυχε με αποτέλεσμα να παραμορφωθούν τα γεννητικά του όργανα.

Θέλοντας να διορθώσει το τρομερό λάθος που είχε γίνει απευθύνθηκε στον Μάρκ Σρίμπερ, έναν πρώην χειρούργο από τον οποίο όμως είχε αφαιρεθεί η ιατρική άδεια από το 2008 ενώ είχε περάσει και δύο χρόνια στη φυλακή για παράνομη άσκηση των καθηκόντων του χωρίς άδεια επαγγέλματος.

as.jpg

Μάλιστα, ο κομπογιαννίτης του ζήτησε 1.000 δολάρια «στο χέρι» προκειμένου να προχωρήσει στην διορθωτική επέμβαση.

Μετά την καταβολή ολόκληρου του ποσού σε μετρητά το μόνο που θυμάται το θύμα είναι να ναρκώνεται και να πέφτει αναίσθητος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Όταν ο ασθενής ξύπνησε βρέθηκε αντιμέτωπος με το χειρότερο εφιάλτη του.

Το ήδη παραμορφωμένο πέος του πλέον ήταν και  «ακρωτηριασμένο»! Το πέος του θύματος ήταν πλέον απίστευτα μικρό, και προεξείχε από το σώμα του κάτι λιγότερο από μια ίντσα, δηλαδή μόλις 2,5 εκατοστά!

Μετά από αυτό το απίστευτο περιστατικό ο «Dr Mark», όπως αυτοαποκαλούταν συνελήφθη στο σπίτι του και οδηγήθηκε στη φυλακή, κατηγορούμενος για κακούργημα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψης του οι αρχές εντόπισαν εμφυτεύματα στήθους μέσα στο σπίτι του και τώρα εκφράζονται φόβοι ότι ο πρώην γιατρός μπορεί να έχει κάνει και άλλες μυστικές επεμβάσεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν για την ιστορία του.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.