Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πέταξε τα μικρόφωνα και αποχώρησε εκνευρισμένος ο Β. Κικίλιας

Μοιραστείτε το

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας αποχώρησε με φανερό εκνευρισμό από το πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα  Ελλάδα», μετά από αντιπαράθεση που είχε με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την ιδεολογίας της Ψωροκώσταινας, λέγοντας συγκεκριμένα «πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε στην Ελλάδα την ιδεολογία της Ψωροκώσταινας».

Η τοποθέτηση αυτή εξόργισε τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος στην συνέχεια ζήτησε πολλές φορές από τον Κώστα Κούλογλου να πάρει πίσω τα όσα είπε, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα αποχωρήσει από το πάνελ.

«Είπατε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα», ρώτησε ο βουλευτής της ΝΔ τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα το πάρετε πίσω, αλλιώς θα αποχωρήσω», είπε ο κ. Κικίλας.

Έτσι κι έγινε, καθώς ο ευρωβουλευτής επανέλαβε την φράση του με αποτέλεσμα, ο Βασίλης Κικίλιας να βγάλει το ακουστικό και να φύγει εκνευρισμένος από το στούντιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης αμέσως έκοψε για διαφημίσεις, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στο στούντιο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.