Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Κάθε βράδυ σκέφτομαι να εγκαταλείψω την υποκριτική»

Μοιραστείτε το

Έχει διανύσει πορεία ετών στην υποκριτική, τόσο το θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και έχει αποδείξει το μεγάλο ταλέντο της, ερμηνεύοντας μεγάλη γκάμα ρόλων.

Αν και η υποκριτική είναι ο ζωτικός της χώρος, η Μπέσυ Μάλφα δεν κρύβει ότι της έχει περάσει από το μυαλό να τον εγκαταλείψει.

 

in

 

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Καρφί», η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε το χώρο;

Το σκέφτομαι κάθε βράδυ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όχι για τους ανθρώπους του χώρου, που δεν έχω κανένα παράπονο γιατί μου έχει φερθεί πολύ όμορφα ο χώρος, εξαιρώ μικρότητες και μικροψυχίες ασήμαντες, οι λόγοι είναι βιοποριστικοί. Έχει δυσκολέψει ο χώρος της Τέχνης, θεωρείται χόμπι ή πολυτέλεια και το απαξιώνουν όλοι. Είμαστε μια χώρα που προσπαθούν να καταστρέψουν την παιδεία και τον πολιτισμό της. Η υποκριτική δεν έχει τη θέση και την ιερότητα που είχε κάποτε, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αυτό το επάγγελμα. Αν και οι Έλληνες δεν μπορούν χωρίς ψυχαγωγία, είναι περασμένο στο DNA μας. Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο ο ηθοποιός ως ιατρός της ψυχής έχει τη θέση που του αρμόζει σαν ανθρώπινο ον στην κοινωνία. Μένω λοιπόν στο χώρο γιατί είναι ο τρόπος να εκφράζομαι, να επικοινωνώ με τους άλλους ανθρώπους, ανοίγει η ψυχή μου, δεν μπορώ διαφορετικά. Την τέχνη τη θεωρώ θρησκεία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.