Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Θα το πάρει το κορίτσι;

Μοιραστείτε το
Ντυμένη πάντα με το δικό της στυλ, η Τάμτα ποζάρει με άνεση στον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το σόου «X-Factor» που θα προβληθεί τον Μάρτιο από τον ΣΚΑΪ.
Τα 15 χρόνια περίπου που βρίσκεται στην Ελλάδα, η ζωή της Γεωργιανής τραγουδίστριας με την κρυστάλλινη φωνή και τα πέτρινα βιώματα άρχισε επιτέλους να της δείχνει τη φωτεινή της πλευρά μετά από σκληρές δοκιμασίες, συνεχείς ανατροπές και καθημερινές μάχες για ένα -κυριολεκτικά- κομμάτι ψωμί. Σήμερα η 35χρονη Τάμτα έχει καταφέρει να κάνει το μικρό της όνομα κυρίαρχο στην ποπ σκηνή, δημιουργώντας τη δική της ξεχωριστή περσόνα, μέσα από συνεχείς μεταμορφώσεις και πειραματισμούς στην εικόνα και το στυλ της, ενίοτε extreme, αλλά πάντα τόσο προσωπικές, τόσο «Τάμτα». Ισως είναι η μοναδική στην Ελλάδα τραγουδίστρια που έχει τολμήσει τόσες αλλεπάλληλες αλλαγές και συγχρόνως παραμένει εντελώς χαρακτηριστική σε αυτό που εκείνη είναι στην ουσία, στον πυρήνα της.
Όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, καθάριζε πατώματα βοηθώντας τη μετανάστρια μητέρα της που δούλευε σε σπίτια για να εξασφαλίσει τα προς το ζην στα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Σήμερα ανεβαίνει στην πίστα, με το βλέμμα της να χάνεται στα ουράνια και τους θαυμαστές της από κάτω να την επευφημούν, σύμφωνα με το People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Ένας από αυτούς είναι ο διάδοχος μιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας, ένας περιζήτητος jet setter εργένης που οι Μοίρες τού αράδιασαν βουνό τα δώρα τους από τα γεννοφάσκια του. Είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο δικός της Πάρις, το αγόρι της. Ο ιδιοκτήτης, εκτός των άλλων, της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν όλα τα νέα ονόματα της μοντέρνας σκηνής (από τη ραπ και τη house μέχρι την ποπ, όπως ο Μηδενιστής, η Demy, η Θωμαή Απέργη και οι Playmen) βρίσκεται τον Δεκέμβριο σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου Acro όπου εμφανίζεται η Τάμτα μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ευρυδίκη, έχοντας στη συντροφιά του φίλους και την αδελφή του Εριέττα Κούρκουλου.
Mια σχέση που ανθεί και εδραιώνεται
Η παρουσία της τελευταίας ερμηνεύτηκε από τα δημοσιεύματα αφενός ως ένδειξη στήριξης της προσωπικής επιλογής του αδελφού της, αφετέρου ως μία ακόμα απόδειξη ότι η σχέση του εφοπλιστή με την τραγουδίστρια δεν εντάσσεται στα πλαίσια ενός εφήμερου φλερτ, αλλά μιας σχέσης που ανθεί και εδραιώνεται. Eχουν προηγηθεί ήδη από τα τέλη του καλοκαιριού παπαρατσικές φωτογραφίες του νεόκοπου ζεύγους στους δρόμους και στα καφέ της Βουλιαγμένης και της Γλυφάδας, αμφότερους ντυμένους στο ίδιο κάζουαλ πανομοιότυπο στυλ και με ανεβασμένες τις κουκούλες από τα φούτερ να προσπαθούν μάταια να αποφύγουν τα βλέμματα και τα φλας. Η κοινή τους εμφάνιση στην παραλία του «Αστέρα» είχε ήδη γίνει θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια των media που από τον Ιούλιο είχαν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή τους. Η Τάμτα έκανε κάποιες εμφανίσεις στη Μύκονο στο κλαμπ «Cabaret», εκεί όπου γνωρίστηκε και ήρθε κοντά με τον Ελληνα κροίσο, σε μία από τις συνήθεις αποδράσεις του στο νησί με τη θαλαμηγό του.
Έλξη προς τον κόσμο του θεάματος και της σόουμπιζ
Ο Πάρις Κασιδόκωστας ανέκαθεν άλλωστε είχε ιδιαίτερη έλξη προς τον κόσμο του θεάματος και της σόουμπιζ -τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο-, με τους μυημένους μάλιστα στα ναυτιλιακά να τον θέλουν να ενθουσιάζεται περισσότερο με τις σόου μπίζνες παρά με τις εφοπλιστικές. Δεν είναι τυχαία η ύπαρξη της εταιρείας παραγωγής ταινιών 1821 Pictures με έδρα το Λος Αντζελες που ίδρυσε μαζί με τον Ελληνοαμερικανό παραγωγό Τέρι Ντούγκας, ούτε και οι σπουδές του στο Πανεπιστήμιο UCLA με αντικείμενο την Κινηματογραφική Παραγωγή (που ακολούθησαν εκείνες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μέιφερ του Λονδίνου). Ο κόσμος των καλλιτεχνών, των κινηματογραφικών πλατό και των μεγάλων σκηνών είναι εκείνος στον οποίο ο Πάρις έχει επιλέξει να κινείται, χαράσσοντας έναν παράλληλο δρόμο με εκείνον στον οποίο τον είχε προορίσει η οικογενειακή εφοπλιστική παράδοση. Θυμίζοντας περισσότερο άνθρωπο του θεάματος, με το μόνιμο μαύρισμά του, τους καλογυμνασμένους γεμάτους τατουάζ μυς του και το χαλαρό, μοντέρνο στυλ του, ο Πάρις, που από πιτσιρίκι δάμαζε τα κύματα της Βουλιαγμένης με την ιστιοσανίδα του σερφ, φαίνεται έτσι περισσότερο ο εαυτός του παρά με τα μπλέιζερ και τα κασμιρένια παντελόνια που προτιμούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες της τάξης του.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.