Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παπαδόπουλος: Αν αποφασιστεί η αύξηση του ΦΠΑ στο 24% δεν θα συμφωνήσω (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Τη στάση που θα τηρήσει, σε περίπτωση που αποφασιστεί η αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, διευκρίνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, είπε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί μόνο για το μέτρο αυτό και ότι σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση αυτή, θα εκφράσει τη διαφωνία του.

Υποστήριξε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί κανένα μέτρο το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία του καλοκαιριού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης αν συμβεί κάτι τέτοιο: «Αν υπάρξουν μέτρα τα οποία να είναι υπεράνω της συμφωνίας της 13ης Ιουλίου, έχουμε φτάσει στα όριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εξαντλούνται τα προσωπικά μου όρια με τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού, τότε ο έντιμος δρόμος που έχουμε όσοι διαφωνούμε με τη λήψη άλλων μέτρων, είναι να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα παραιτηθούμε».

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει αν μειωθεί το αφορολόγητο είπε: «Η κατάληξη την οποία θα έχει η κοινοβουλευτική ομάδα θα γίνει σεβαστή από μένα. Αν όμως συζητώντας με τη συνείδησή μου καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πέραν των συμβιβασμών που έχουμε κάνει, τότε έχω και τον προσωπικό δρόμο της παραίτησης».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.