Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Οι Ρώσοι θέλουν τον ΟΛΘ

Μοιραστείτε το

ΕΝΤΟΝΟ ΡΩΣΙΚΟ “ΦΛΕΡΤ” ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                       

«Ιδιαίτερο ενδιαφέρον» παρουσιάζει ο ΟΛΘ σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαξίμ Σοκόλοφ, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη, στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016.

Ειδικότερα, τον Ρώσο υπουργό Μεταφορών, υποδέχτηκαν στο κτίριο διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Δημήτρης Μακρής, παρουσίασε στον Ρώσο υπουργό Μεταφορών το λιμένα και το επενδυτικό πλάνο που έχει εγκριθεί από τη διοίκησή του. Κατά την ξενάγηση του Μαξίμ Σοκόλοφ στις εγκαταστάσεις του λιμένα, ο Δημήτρης Μακρής υπογράμμισε μεταξύ άλλων τις δυνατότητες στον τομέα της κρουαζιέρας και ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών ανταποκρίθηκε θετικά στην προοπτική ανάπτυξης της κρουαζιέρας από τους λιμένες της Μαύρης Θάλασσας προς τη Θεσσαλονίκη, με Ρώσους τουρίστες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΛΘ ΑΕ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο Μ. Σοκόλοφ είχε δηλώσει «είναι πολύ σημαντικό που φέτος, στο Έτος Ρωσίας – Ελλάδας, έχουμε δείγματα αποκατάστασης της τουριστικής κίνησης από τη Ρωσία προς την Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.