Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Θάνατος του φασιστάκου

Μοιραστείτε το

Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο, όπου ο γιος εθνοπροδότη συνεργάτη των Γερμανών, του κατοχικού πρωθυπουργού Ι. Ράλλη, έγινε πρωθυπουργός της χώρας!
Επί 40 ολόκληρα χρόνια ήπιατε το αίμα του Ελληνικού λαού, φορτώσατε με 120 δισεκατομμύρια μαύρα, κατάμαυρα ευρώ, τις Ελβετικές τράπεζες και τους άλλους ανά τον κόσμο φορολογικούς παραδείσους, κουρελιάσατε τον κοινωνικό ιστό της χώρας, δημιουργήσατε στρατιές ανέργων και εξαθλιωμένων, στείλατε τους νέους και τις νέες μας μετανάστες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, μετατρέψατε τη χώρα σε προτεκτοράτο και αποικία χρέους, συνωμοτήσατε με τους τοκογλύφους κατά της πατρίδας σας, ελπίζοντας στην «αριστερή παρένθεση» της κυβέρνησης Τσίπρα και στην επιστροφή σας στην εξουσία, προκειμένου να συνεχίζετε το πλιάτσικο!
Και ζητάτε κι από πάνω τα ρέστα… Καθάρματα!  
Και ζητάτε κι από πάνω τα ρέστα… Πουλημένα τομάρια!
Και συνεχίζετε, ξεφτιλισμένοι και ξεφτιλισμένες, να πουλάτε ευαισθησία και πατριωτισμό, εσείς πολιτικά σκουπίδια, που με την ανικανότητα, την ακόρεστη ευρωλαιμαργία και την ξενόδουλη πολιτική σας, αυξήσατε την πορνεία και το εμπόριο λευκής σάρκας κατά 500% και επιχειρείτε με σαθρά και αίολα επιχειρήματα να μειώσετε το κύρος του πολιτικού άνδρα που πάλεψε και παλεύει με νύχια και με δόντια να βγάλει τη χώρα από το βόθρο που τη ρίξατε…
Θα σας συμβούλευα να μην κοιμάστε ήσυχοι, έχετε σκατωμένη τη φωλιά σας κι από σας πιάσει κανείς, λερώνεται!
Ήρθε ή ώρα να πληρώσετε και θα πληρώσετε, γι αυτό να είστε βέβαιοι, το τίμημα των κακουργημάτων σας.
Ήρθε η ώρα να ξεράσετε όσα έχετε καταβροχθίσει ή να εξαφανιστείτε κυνηγημένοι, σιχαμεροί και παρείσακτοι, με τον ίδιο τρόπο που ζουν κυνηγημένοι, σιχαμεροί και παρείσακτοι, οι ναζιστές εγκληματίες πολέμου.
Αυτή θα είναι νομοτελειακά η μοίρα σας, το τραγικό σας φινάλε…
Σε όσες συνωμοτικές μεθόδους κι αν καταφύγετε με τις «θεωρίες των δύο άκρων» και την «Αριστερή παρένθεση», όσο κι αν επιμένετε να παρουσιάζετε το άσπρο μαύρο μέσα από τα τσοντογκεμπελοκάναλα των εξοφλημένων ολιγαρχών… Ο κύβος ερρίφθη!
Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει κάτω από ποιες απάνθρωπες συνθήκες και γκανγκστερικούς καταναγκασμούς υποχρεώθηκε να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας τη σκληρή συμφωνία-μνημόνιο με τους φονιάδες της Ευρωπαϊκής ιδέας.  
Η Ευρώπη βοά και για πρώτη φορά η Ευρωπαϊκοί λαοί αμφισβητούν τον υποτιθέμενο ηγεμονικό ρόλο της Γερμανίας και των δορυφόρων της, που μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, άλλο κάρο με πατάτες, έμμεσα δικός σας άνθρωπος κι αυτός, ο «Καπετάν φράξιας» όπως τον αποκαλούσαν στο «τιμημένο» ΚΚΕ (στο οποίο θέση μπορεί να έχει η Κανέλλη, αλλά όχι ο Άρης Βελουχιώτης) καλεί τους βουλευτές σε αποστασία! Τους προτρέπει, κοντολογίς, να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα! Και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…
Ο Ελληνικός λαός πιστεύει στον Αλέξη Τσίπρα και είναι αποφασισμένος να υποστεί τη βάσανο του τρίτου μνημονίου ώστε η επερχόμενη δύσκολη από κάθε πλευρά τριετία να αποτελέσει την οριστική λήξη ενός αποκρουστικού εφιάλτη.
Ενός εφιάλτη που εσείς σχεδιάσατε και εκτελέσατε με τη βοήθεια της Ευρωμαφίας και της ντόπιας αριστερομπαλαφάρας, προκειμένου να παραμείνετε γαντζωμένοι στην εξουσία για να απομυζήσετε και το τελευταίο ίχνος ικμάδας που έχει απομείνει στο βαριά πληγωμένο κορμί της Πατρίδας μας.
Όσο κι αν προσπαθήσετε, όμως, όσα κόλπα κι αν μετέλθετε, όσες συνωμοσίες κι αν σχεδιάσετε, όσους μαλάκες τύπου Τζήμερου κι αν χρησιμοποιείτε να βρομίζουν το διαδίκτυο, χτυπάτε γροθιά στο μαχαίρι…
Είναι πολύ νωρίς για ’σας να αποκτήσετε εθνική συνείδηση και πολύ αργά για να αλλάξετε πολιτικό χαρακτήρα. Νενέκος και δωσίλογος μια φορά, νενέκος και δωσίλογος για πάντα!
Η φυσική σας θέση είναι στο περιθώριο της ιστορίας κι εκεί σας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια οι άφρονες πράξεις σας και η άμετρα αντεθνική σας ματαιοδοξία.
Με μαθητευόμενους μάγους, όπως στην προκειμένη περίπτωση, δεν είμαστε σε καλό δρόμο… Η Ευρώπη είναι ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας, και αν αρχίσουμε να λέμε ότι μια χώρα, η οποία αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης δεν είναι σε θέση να επιλύσει το πρόβλημα εντός του ευρώ και θα πρέπει να «εκδιωχθεί», τότε τι θα συμβεί αν παρόμοιοι κίνδυνοι εμφανισθούν στην Ισπανία, το Βέλγιο, την Ιταλία ή την Γαλλία;
Χάρρυ Κλυνν

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.