Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σέρλοκ Χολμς μεγάλωσε στο Γαλαξίδι και έτρωγε μουσακά

Μοιραστείτε το

ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΟΛΜΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ – ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – Ο ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ

Μιλάει λίγα ελληνικά, λατρεύει τα γεμιστά και τα τηγανητά καλαμαράκια και ομνύει στον ήλιο και στη θάλασσα. Οι ελληνικές καταβολές του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν κρύβονται.

Ο βραβευμένος ηθοποιός, με το αριστοκρατικό ονοματεπώνυμο, μια χώρα έχει στην καρδιά του και σε αυτή τη χώρα θα ήθελε να φέρει τα παιδιά του για διακοπές. Ποια είναι αυτή; Η Ελλάδα, στην οποία ο Κάμπερμπατς έχει περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής του ηλικίας «έχει στενούς φίλους, μια ολόκληρη οικογένεια» και τώρα κατά καιρούς επιστρέφει, όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. Οι καλοκαιρινές διακοπές του ήταν γεμάτες ήλιο, θάλασσα και… μουσακά.

«Λατρεύω σαν τρελός την ελληνική κουζίνα» είχε δηλώσει παλιότερα «λατρεύω την κουλτούρα και την καθημερινότητα που περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια».

Παρόλο που ο 39χρονος ηθοποιός δεν αποκαλύπτει αυτό το «μυστικό μέρος» στην Ελλάδα, το οποίο αποκαλεί «ησυχαστήριο» εντούτοις, σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια Κάμπερμπατς διατηρεί σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Γαλαξιδίου στη Φωκίδα.

Η μητέρα του, Γουάντα, περνάει αρκετούς μήνες το χρόνο στο συγκεκριμένο εξοχικό και πολλές φορές η οικογένεια, στην πλήρη σύνθεση της, δειπνεί σε ένα από τα πιο όμορφα ταβερνάκια της περιοχής, με ελληνικό φαγητό μαγειρεμένο σαν σπιτικό.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.