Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται τη λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού από την πείνα

Μοιραστείτε το

Για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος Α. Πορτοσάλτε, αναλώθηκε σε αισχρά ειρωνικά σχόλια για είδηση που αφορούσε ένα μικρό παιδί. Αφορμή στάθηκε το περιστατικό λιποθυμίας μαθήτριας λόγω πείνας. Παράλληλα έκανε λόγο για “συριζαϊκές ειδήσεις”, ενώ δεν δίστασε να λοιδορήσει τους γονείς του κοριτσιού που άφησαν το παιδί τους νηστικό λόγω… ΕΝΦΙΑ

“Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;” αναρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας κυνικά τη λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού από τον Πύργο λόγω του ότι οι γονείς της δεν μπορούσαν να της προσφέρουν τροφή.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση με τη μαθήτρια που λιποθύμησε στη μέση του δρόμου από την πείνα, στον Πύργο Ηλείας, αναδείχθηκε έπειτα από επιστολή του άνεργου πατέρα της που κατήγγειλε ότι πρέπει να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ακόμα και οι άνεργοι για την πρώτη τους κατοικία.

Σε επιστολή τους, οι χρόνια άνεργοι γονείς της κοπέλας τονίζουν ότι αναγκάζονται να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ για να μην τους πάρουν το ημιτελές σπίτι που έχουν φτιάξει, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.

“Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δύο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν. Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας. Ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας και δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε”.

Σχολιάζοντας την παραπάνω είδηση με περίσσιο κυνισμό ο Άρης Πορτοσάλτε περιγέλασε με τους γονείς και το κορίτσι ενώ έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για “συριζαικές ειδήσεις”.

“Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;” αναρωτήθηκε και ειρωνεύτηκε το γονιό που, όπως είπε, “ανακάλυψε τάχα σήμερα τον ΕΝΦΙΑ”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.