Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Κώστας Πάσσαρης θέλει να γίνει μοναχός στο Άγιον Όρος (Εικόνες)

Μοιραστείτε το

Ο κακοποιός εμφανίζεται να έχει μετανιώσει για το παρελθόν του

Έτοιμος να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό φέρεται να είναι ο Κώστας Πάσσαρης.

Ο διαβόητος κακοποιός που το 2000 σκότωσε αστυνομικούς κατά την μεταγωγή του σε νοσοκομείο, δηλώνει αποφασισμένος να φορέσει ράσα.

Ο 41χρονος σήμερα Κώστας Πάσσαρης κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στη Ρουμανία κατηγορούμενος για ανθρωποκτονίες και ληστείες.

Ο κακοποιός εμφανίζεται να έχει μετανιώσει για το παρελθόν του και πλέον ισχυρίζεται πως προσεύχεται γονατιστός μέσα στο κελί του ζητώντας άφεση αμαρτιών.

Ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως «θεριό των Βαλκανίων», εμφανίζεται να μετανιώνει για το αμαρτωλό παρελθόν του και προσεύχεται καθημερινά γονατιστός μέσα στο στενό κελί του ζητώντας άφεση αμαρτιών και προσδοκώντας πως κάποια μέρα θα καταφέρει να φορέσει ράσα και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον Κύριο και δημιουργό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμεί να μονάσει στο Άγιον Όρος και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην Ορθοδοξία.

Άλλωστε αυτό ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του και ο ιερωμένος στον οποίο οφείλεται η θεαματική μεταστροφή του κακοποιού, ο «άγιος» των φυλακισμένων αρχιμανδρίτης Γερβάσιος, Ιωάννης Ραπτόπουλος.

Ο 85χρονος αρχιμανδρίτης, Γερβάσιος Ραπτόπουλος έχει βοηθήσει από το 1987 πολλούς κρατούμενους σε φυλακές, μίλησε στο Star για όσα έζησε από κοντά με τον διαβόητο κακοποιό.

«Είναι σε μια κατάσταση καλής μετανοίας. Διαβάζει θρησκευτικά βιβλία. Έγινε θεολόγος θα έλεγα. Αν κάποιος μιλούσε μαζί του, θα του έδινε την εντύπωση ότι κατέχει θεολογικές γνώσεις και θέλει να γίνει μοναχός. Όταν βγει από τις φυλακές θα γίνει μοναχός, θα πάει κατευθείαν στο Άγιο Όρος. Εξέφρασε την σκέψη αυτή.

Εγώ τον κοινωνώ για να του δείξω ότι ο Θεός δεν τον έχει ξεχάσει. Ο Θεός ήρθε πρώτα για τους αμαρτωλούς», τονίζει ο αρχιμανδρίτης.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.