Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Ηλιόπουλος κατήγγειλε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας παραποιημένη φωτογραφία του

Μοιραστείτε το

«Χρησιμοποιούν μια παλαιότερη φωτογραφία και έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση» καταγγέλλει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης

«Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και τον φόβο» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να καταγγείλει μία παραποιημένη φωτογραφία που διακινείται τις τελευταίες μέρες από διάφορους ακροδεξιούς και φασιστικές σελίδες.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, «χρησιμοποιούν μια παλαιότερη φωτογραφία -που είχα αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας το οποίο είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση- και έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση.

Για αυτό τον λόγο βρέθηκα σήμερα στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να προχωρήσω όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες» τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος.

«Σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το δηλητήριο του ρατσισμού, συκοφαντούν και εκτοξεύουν κατάρες έχω να πω τα εξής:

1. Θα χρειαστείτε καλό δικηγόρο.

2. Τα χρήματα που θα σας στοιχίσει αυτή η ιστορία να γνωρίζετε ότι θα πάνε σε καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα έχετε την τιμή να ενισχύσετε οικονομικά τη διοργάνωση του Athens Pride.

3. Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και το σκοτάδι. Η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα δικά σας αρρωστημένα κριτήρια. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα και την χωρίζει άβυσσος από τον δικό σας βούρκο».

Παράλληλα, ο Ν. Ηλιόπουλος δημοσιεύει ξανά «την φωτογραφία που τόσο σας ενόχλησε, απλά και μόνο, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε να μας τρομάξετε».

»Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι η συγκεκριμένη ψεύτικη φωτογραφία έφτασε να αναπαραχθεί και από την επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. Άλλη μία υπενθύμιση του βούρκου και των λούμπεν ακροδεξιών που συνυπάρχουν στην μεγάλη φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη» καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.