Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

O Γκόρντον Ράμσεϊ πήρε τηλέφωνο το αγόρι της κόρης του και έγινε αυτό που φαντάζεστε

Μοιραστείτε το

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ο σεφ που έκανε relevant (προσιτή) τη λέξη που αρχίζει από ‘f’, κρίνοντας πιάτα παικτών ριάλιτι ή και επαγγελματιών που μετέχουν σε παραγωγές, στις οποίες είναι κριτής. Με το πέρας των χρόνων κατέστη σαφές ότι η βωμολοχία και η αυστηρότητα του Βρετανού κατόχου επτά αστεριών Michelin -στην παρούσα φάση, γιατί γενικά έχει βραβευθεί με 16- δεν ήταν ‘ρόλος’. Όντως έχει ένα θέμα με το διαχειρισμό του ψυχονευρωτικού του συστήματος.

Η -βραβευμένη μουσικός- Κέλι Κλάρκσον τον κάλεσε στο τηλεοπτικό σόου που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν -η παραγωγή με τη διανομή ανήκει στα NBCUniversal Syndication Studios- και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στον σύντροφο της κόρης του Ράμσεϊ, Μέγκαν.

Ο παρουσιαστής του Hell’s Kitchen εξήγησε πως η Μέγκαν με τον Μπάιρον μια χωρίζουν και μια είναι μαζί. Στην τελευταία επανασύνδεση, ο σεφ πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε σε online ραντεβού του ζευγαριού.

“Είχα ζητήσει από τη μικρότερη κόρη μου να μου δώσει το τηλέφωνο του Μπάιρον. Με παρακάλεσε να μην κάνω κάτι που δεν έπρεπε. Τη διαβεβαίωσα πως θα είμαι τύπος και υπογραμμός και ότι το χρειαζόμουν, μην τυχόν και συνέβαινε κάτι. Μετά περίμενα να μάθω πότε θα δώσουν ραντεβού στο Facetime για να φάνε και τότε του τηλεφώνησα”. Όταν απάντησε ο Μπάιρον “έτρεμε. Μόλις το σήκωσε του είπα “είμαι εγώ, ο πεθερός σου μικρό &^%^%$$”. Κάπου εκεί παρενέβη η Μέγκαν και ο Ράμσεϊ εξαφανίστηκε από το ραντεβού.

Στο τηλεοπτικό σόου εν τούτοις, το συνέχισε και είπε πως “ως πατέρας θέλω οι κόρες μου να βγαίνουν με άνδρες που τις φροντίζουν. Ο Μπάιρον είναι λίγο άθλιος. Πρέπει να κατουρήθηκε πάνω του, όταν τον πήρα τηλέφωνο”.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.