Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Δ.Τσακνής αποκαλύπτει πόσο θα κοστίζει η εκπομπή του Γ.Μπέζου στην ΕΡΤ

Μοιραστείτε το

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η επίμαχη δήλωση του Γιάννη Μπέζου, ο πρόεδρος της ΕΡΤ αποκάλυψε πόσα χρήματα στοιχίζει η εκπομπή «Μιλώντας για το θέατρο», που παρουσιάζει ο ηθοποιός στη δημόσια τηλεόραση

Ο Διονύσης Τσακνής, αποκάλυψε η εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, κοστίζει 7.520 ευρώ ανά επεισόδιο (χωρίς την αμοιβή του ηθοποιού).

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon, ο Γιάννης Μπέζος είχε δηλώσει για το κόστος της εκπομπής του: «Είναι ακριβή. Το αξίζω».

 

«Είναι πλέον γνωστό, ότι η παραπληροφόρηση, αποτελεί περίπου εθνικό σπορ. Από άγνοια, ή από διατεταγμένη υπηρεσία, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

 

Και το αποτέλεσμα, δηλητηριώδες πάντα, δυστυχώς, δεν ανατρέπεται, όσο κι αν παραθέσει κανείς τα αληθή γεγονότα. Η ζημιά έχει συντελεστεί.

 

Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 40 – 50.000 ευρώ, ανά επεισόδιο (αναλόγως του πόσο ευφάνταστος είναι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ή ο συντάκτης κάποιου άρθρου σε εφημερίδα ή ιστότοπο).

 

Η αλήθεια τώρα, όπως φαίνεται και στη Διαύγεια με ημερομηνία 6/4/2016 και αρ. Πρωτοκόλλου 1087:

 

Η εκπομπή “ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ”, δώδεκα επεισοδίων με παρουσιαστή τον κύριο Γιάννη Μπέζο, έχει συνολικό κόστος, 90.240 ευρώ, άρα κόστος ανά επεισόδιο 7.520 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

 

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος κάτοχος διδακτορικού στη θεωρία των αριθμών, για να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στις 50.000 και στις 7.520. Και μιλώντας για το συγκεκριμένο ποσό, αναφερόμαστε στο συνολικό κόστος ανά εκπομπή και όχι στην αμοιβή του συγκεκριμένου ηθοποιού – παρουσιαστή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο Διονύσης Τσακνής.

 

Δείτε trailer της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.