Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Αλβάρο επιβεβαιώνει επίσημα το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση

Μοιραστείτε το

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο είναι πλέον γεγονός και το επιβεβαιώνει και η πλευρά του αθλητή διαμέσου του εκπροσώπου του.

Οι φήμες θέλουν ο χωρισμός να είναι απόφαση της «χρυσής» κληρονόμου, αφού οι άνδρες σεκιούριτι «τσάκωσαν» τον Αλβάρο στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα και στη συνέχεια τον «κατέδωσαν» στην Αθηνά Ωνάση.

«Όποιος έχει περάσει χωρισμό ξέρει πόσο επώδυνο είναι. Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του αθλητή.

Η ελληνίδα χρυσή κληρονόμος δεν έχει εκφράσει ακόμη δημοσίως τη δική της θέση για την αιτία του χωρισμού, όμως η εκπρόσωπος του Αλβάρο απάντησε και στις φήμες περί απιστίας.

«Διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και σεβασμό και να μην είναι τα θύματα οποιασδήποτε άλλης δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων», τονίζει χαρακτηριστικά.

Πάντως η Αθηνά μόνο στενοχωρημένη δεν ήταν στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της πριν λίγες ημέρες στο «Athina Onassis Horse Show» στο Saint Tropez.

athina1

Παρών ήταν και ο Αλβάρο όμως η Αθηνά δεν αντάλλαξε ούτε ματιά ούτε κουβέντα μαζί του. Αντίθετα, εκείνη βρέθηκε με φίλους στη διοργάνωση και οι φωτογράφοι την τσάκωσαν να χαμογελά και να έχει πιάσει την κουβεντούλα στο εστιατόριο των ιππικών αγώνων με έναν γοητευτικό άνδρα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.