Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νίκος Κουρκούλης: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου – “Δεν φτάσαμε εκεί”

Μοιραστείτε το

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ο Νίκος Κουρκούλης και σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις δεν δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα και τις δοκιμασίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου στα 18 χρόνια της κοινής τους πορείας, βάζοντας μάλιστα “τέλος” στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

“Είμαστε 18 χρόνια μαζί με την Κέλλυ και 13 χρόνια παντρεμένοι”, δήλωσε αρχικά και παραδέχθηκε: “Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Έχει γίνει σούπα ότι χωρίζουμε. Αυτό γράφεται γιατί δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά τους σε κάθε στιγμή έξω, ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε και μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι ‘είμαστε μαζί, είμαστε ερωτευμένοι και όλα είναι καλά’. Δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο και όσο απέχεις, δίνεις έναυσμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση μάλιστα του Γιώργου Λιάγκα για το εάν πέρασαν κρίση στον γάμο τους, ο Νίκος Κουρκούλης απάντησε θετικά, διευκρίνισε όμως δεν έφτασαν ποτέ σε σημείο χωρισμού. “Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί υπήρχε μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Αυτό το διάστημα ήταν κοντά στον ενάμιση χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν και μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού”, ανέφερε.

Τόνισε μάλιστα πως το να ζήσουν δυο άνθρωποι χωριστά δεν είναι θέμα σκέψεων, αλλά δρομολόγησης της ζωής, λέγοντας πως “αν η ζωή κατά τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο… Το να ζήσουμε χώρια μάς βγήκε από μόνο του, σε μια στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας […] Μάς συνέβησαν πράγματα που μάς εφεραν σε μια δυσχέρεια και χάσαμε το χαμόγελό μας”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.