Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νικολόπουλος: Ο ΣΚΑΙ «έκλεψε» την τηλεοπτική εικόνα της Μεγαλόχαρης‏

Μοιραστείτε το

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                                                     

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, προς τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση των θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Τήνο, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, για την οποία η διοίκηση της ΕΡΤ κατηγόρησε ευθέως τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για υποκλοπή της μετάδοσης.

Με αφορμή και τη συγκεκριμένη, επίσημη καταγγελία της ΕΡΤ, ο Νίκος Νικολόπουλος στην ερώτησή του, κάνει λόγο για τη συμπεριφορά και τη τακτική καναλαρχών που ακόμα λειτουργούν ασύδοτοι, επαναθέτοντας και το ζήτημα της «τραπεζικής ενημερότητας» του κ. Γ. Αλαφούζου, αλλά και των εγγυητικών επιστολών που κατέθεσε στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ιδίως από τη στιγμή που έχει δεσμευτεί η περιουσία του συγκεκριμένου επιχειρηματία με εισαγγελική εντολή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος επίσης θα καλέσει τον Υπουργό Επικρατείας να απαντήσει τι συνέβη με την υπόθεση της τηλεοπτικής μετάδοσης από τη Τήνο και εάν εστάλη η υπόθεση στη Δικαιοσύνη, αλλά και εάν εξακολουθούν να συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής του Γ. Αλαφούζου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.