Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νικολόπουλος: Ο Κυριάκος τα κατάφερε! Έγινε η … χαρά του Τσίπρα και προσχώρησε στην σχολή του ΓΑΠ «λεφτά υπάρχουν»!

Μοιραστείτε το

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Ν. Νικολόπουλος, σχολίασε:

«Μετά και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως η ΝΔ δεν… τραβάει και δεν μπορεί να καρπωθεί ούτε καν την δικαιολογημένη οργή και απογοήτευση των πολιτών από την βαριά και άδικη φοροκαταιγίδα, ο Μητσοτάκης ωθήθηκε σε αλλαγή τακτικής και προσχώρησε στην παλιά, αλλά ανούσια και μη πιστευτή από κανέναν πλέον, της υποσχεσιολογίας και της παροχολογίας.

Δεν υπήρξε τίποτα που να μην έταξε και είπε σε όλα «ναι», χωρίς να πει πως θα τα κάνει, αποδεχόμενος μάλιστα και τη συνταγή των μνημονίων και την υποταγή στις εντολές των δανειστών.

Με αφετηρία την βεβαιότητα (;!) ότι οι δανειστές θα συμφωνήσουν σε μείωση του στόψου πρωτογενούς πλεονάσματος σε 2%, ακολούθησε τη σχολή ΓΑΠ “λεφτά υπάρχουν” και αφίχθη… στη χώρα του λαϊκισμού, την οποία κατά τα άλλα, πολεμάει.

Το ύφος, το στήσιμο, τα λόγια του, πρόδιδαν την αγωνία του να αποδείξει πως «είναι κάτι» και «λέει κάτι», την ίδια ώρα που ακόμα και όσοι τον άκουγαν μέσα στο Βελλίδειο, δύσκολα έκρυβαν την απογοήτευση και τη δυσφορία τους

Κατάφερε να γίνει… η χαρά του Τσίπρα, αποδεικνύοντας μόνο ότι απέχει έτη φωτός από το «ύψος» και το «βάρος» ιστορικών ηγετών της κεντροδεξιάς, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς προσέδιδε μεγαλύτερη πειθώ σε όσα έλεγε.

Δυστυχώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έτσι δεν διαμορφώνονται πολιτικές δυναμικές που μπορούν να ανατρέψουν καταστάσεις και απόδειξη είναι οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν «κόπωση» και «συρρίκνωση» της δυναμικής της ΝΔ, προσφέροντας «ανάσες» στον Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι η ολική απαξίωση της πολιτικής συνεχίζεται και ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα νέο. Είναι εξίσου προφανές ότι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος και θέλει ο λαός, δεν έχει ακόμα γεννηθεί. Κυοφορείται όμως στα σπλάχνα της κοινωνίας και όταν έρθει η ώρα, θα το… καταλάβουν όλοι! 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.