Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νικολόπουλος: «Αναγνωρίζουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν οι συμβασιούχοι δασοπυροσβέστες»

Μοιραστείτε το

ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος, ενημερώθηκε για ακόμα μια φορά από εκπροσώπους των δασοπυροσβεστών για τα ζητήματα τα οποία χρίζουν άμεσης επίλυσης και χωρίς μάλιστα καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Με τη διευθέτηση των ζητημάτων αυτών, εκτός του ότι θα πραγματοποιηθεί η υλοποίηση μέρους των δεσμεύσεων της κυβερνήσεως, θα επιλυθούν αρκετά και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και θα αρθούν αρκετοί περιορισμοί και αγκυλώσεις στη λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι υπάρχουσες, δυσμενείς κοινωνικές συνθήκες αλλά και ο αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών στη χώρα μας τη θερινή περίοδο, επιβάλλουν στην Πολιτεία να ενδιαφερθεί περισσότερο για τους δασοπυροσβέστες και να αναγνωρίσει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρουν κάθε χρόνο, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί πολλές φορές προεκλογικά, ο Πρωθυπουργός.

Όμως, μέχρι σήμερα και ενώ δεν αργούμε να μπούμε στη θερινή περίοδο, καμία ενέργεια δεν έχει κάνει η Κυβέρνηση για να υλοποιήσει την υπόσχεσή της προς τους δασοπυροσβέστες που συν τοις άλλοις, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες που επανειλημμένες φορές έχει εκφράσει καλεί τους αρμοδίους Υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διευθετηθούν τα εκκρεμή ζητήματα των δασοπυροσβεστών.

Έτσι εκτός από το ότι θα υλοποιηθεί μέρος των υποσχέσεων και δεσμεύσεων της Κυβερνήσεως απέναντι μας, θα επιτευχθεί επιπλέον ενδυνάμωση και ενίσχυση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και θα εξυγιανθεί η καθημερινή ζωή τους.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.