Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τί είπε η γιατρός που ανακοίνωσε το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας για τη μητέρα

Μοιραστείτε το

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. «Καταλάβαμε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε όταν άρχιζε να φωνάζει έντρομη σε κατάσταση αλλοφροσύνης η νοσοκόμα που της είχε χτυπήσει το κουδούνι και είδε μελανιασμένο το παιδί», αποκαλύπτει για την στιγμή που η Τζωρτζίνα έπαθε την πρώτη ανακοπή, γιατρός στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών. «Η αντίδραση της μητέρας ήταν αργοπορημένη και υποτονική» ανέφερε.

«Οταν έπαθε την πρώτη ανακοπή σε εμάς η Τζωρτζίνα την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ενώ οι εξετάσεις της ήταν αρνητικές, η αντίδραση της μητέρας ήταν αργοπορημένη και υποτονική. Αρχικά χτύπησε μόνο το κουδούνι για να έρθει η νοσοκόμα όπως χτυπούν οι ασθενείς για να ζητήσουν αλλαγή ορού, νέα σεντόνια ή κάτι γενικά απλό. Οταν πήγε η νοσοκόμα προς το δωμάτιό της, εκείνη βγήκε και χτύπησε την πόρτα των γιατρών λέγοντας “ελάτε να δείτε τι κάνει η Τζωρτζίνα”. Και αυτή η ηρεμία ενώ είχε δει νεκρό και το δεύτερο παιδί της από ανακοπή πριν από μερικές μέρες» είπε στο MEGA ο γιατρός. «Καταλάβαμε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε όταν άρχιζε να φωνάζει έντρομη σε κατάσταση αλλοφροσύνης η νοσοκόμα που της είχε χτυπήσει το κουδούνι και είδε μελανιασμένο το παιδί. Φαίνεται να υπήρξε και αργοπορημένη ενημέρωσή μας, γιατί το μηχάνημα που υπήρχε στο παιδί θα είχε χτυπήσει όταν έπεφταν οι σφυγμοί του, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση» συμπλήρωσε ο γιατρός.

Γιατρός που έζησε τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, υποστήριξε ότι η μητέρα ήταν μαζί στο δωμάτιο και τους ειδοποίησε μετά από 5 λεπτά ενώ ήταν μελανιασμένο. «Οι γιατροί ήταν σε δωμάτιο άλλου ασθενούς. Εκεί τους βρήκε η μητέρα της Μαλένας που περιγράφει ότι τους έψαχνε. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδρασαν άμεσα, παρότι όταν τους κάλεσε η μητέρα το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Ήταν μελανό, είχε μυδρίαση και δεν είχε σφυγμό» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.