Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέες αποκαλύψεις: Κατά συρροήν απατούσε την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο!

Μοιραστείτε το

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάσης, χαμογελαστής και ευτυχισμένης σε ιππικούς αγώνες στις Κάννες, κάθε άλλο παρά στενοχωρημένη γυναίκα θυμίζουν…

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην «χρυσή» κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, η Αθηνά έκανε πολύ υπομονή τα τελευταία χρόνια, ανεχόμενη τις απιστίες του Αλβάρο. Το περιστατικό με την Ισπανίδα ερωμένη, όπου τον έκαναν «τσακωτό» άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της Αθηνάς, ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Όταν η Αθηνά έμαθε για αυτό τον περασμένο Μάρτιο έφυγε από το σπίτι τους στο Wellington της Florida και δεν επέστρεψε. Έκτοτε εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο» αναφέρει η μία πηγή.

Άλλη πηγή υποστηρίζει πως ο Αλβάρο έβγαινε με την αδελφή ενός άλλου ιππέα, ενώ είχε εμπλακεί και σε άλλες περιστασιακές σχέσεις. Είχε τέτοια φήμη και τα προβλήματα στο γάμο τους ήταν θέμα συζήτησης στα ιππικά event του χειμώνα όπου έδινε το «παρών» το πρώην ζευγάρι.

onassis4

Την ίδια ώρα και ενώ όλοι περίμεναν ότι η Αθηνά Ωνάση θα ήταν θλιμμένη και κακόκεφη μετά τον χωρισμό και την απιστία του Αλβάρο, εκείνη μοιάζει καλύτερα από ποτέ.

Δείτε την στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες από ιππικούς αγώνες στις Κάννες, να είναι ευτυχισμένη και χαμογελαστή στο πλευρό ενός άγνωστου άνδρα!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.