Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέα Galaxy από τη Samsung στην Έκθεση της Βαρκελώνης

Μοιραστείτε το

Τα νέα Galaxy S7 και S7 Edge παρουσίασε η Samsung κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης ψηφιακής τεχνολογίας Mobile World Congress, η οποία πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη και άνοιξε σήμερα τις πύλες της για κοινό και εκθέτες.

Οι δύο νέες συσκευές Android της Samsung έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα Galaxy S6, ωστόσο διαθέτουν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως η υποδοχή για εξωτερική κάρτα microSD και ειδική επικάλυψη που καθιστά το κινητό τηλέφωνο ανθεκτικό στο νερό. Το Galaxy S7 και S7 Edge διαθέτουν επίπεδη οθόνη 5,1 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, ενώ ενσωματώνουν την έκδοση 6.0 του Android Marshmallow. Αμφότερες οι συσκευές διαθέτουν μνήμη RAM 4GB για καλύτερη απόδοση, αλλά και σύστημα ψύξης ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του κινητού. Βελτιωμένη επίσης είναι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των δύο νέων Galaxy για μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των φορτίσεων.

Επιπλέον η Samsung έχει ενσωματώσει ειδικά εργαλεία για την εξοικονόμηση ενέργειας όταν ο χρήστης παίζει παιχνίδια. Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα S7 και S7 Edge είναι η μόνιμη εμφάνιση της ώρας και της ημερομηνίας στην AMOLED οθόνη, κάτι που όπως υποστηρίζει η Samsung καταναλώνει μόλις 1% της μπαταρίας ανά ώρα. Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Samsung είναι επίσης εξοπλισμένα με λεπτότερη κάμερα 12Mpixels, η οποία διαθέτει σύστημα για να εισχωρεί περισσότερο φως μέσα στον αισθητήρα, κάτι που επιτρέπει τη λήψη καθαρών φωτογραφιών με λιγοστό φωτισμό.

Επίσης, διαθέτει ταχύτερο σύστημα εστίασης που βοηθά στην αποφυγή θολών φωτογραφιών. Κατά τη διάρκεια της MWC, η Samsung παρουσίασε επίσης μία νέα κάμερα για υπολογιστές, την Gear 360, η οποία έχει περίπου το μέγεθος μίας μπάλας του γκολφ. Διαθέτει δύο φακούς fish-eye 180 μοιρών, με δυνατότητα ελέγχου της εξ αποστάσεως μέσω ενός Samsung smartphone.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.