Κυριακή, 14 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέα επίθεση Βορίδη: Στόχος οι διαδηλώσεις, η Αριστερά και ο Τσίπρας (βίντεο)

Μοιραστείτε το

Στοχοποίηση των διαδηλώσεων, της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων από την Μαρφίν και τον χαμό τριών αθώων ανθρώπων, που ακόμη και σήμερα εργαλειοποιούνται χυδαία, πιθανότατα επειδή το timing φαντάζει βολικό, με την οικονομική ύφεση να πλησιάζει και τις αντιδράσεις να πληθαίνουν.

Αποκάλεσε «πολύ ευγενικά» όπως γλυκά είχε πει για την «αναγκαστικότητα του ξύλου» εγκληματίες τους πολίτες που διαδήλωσαν τότε εναντίον των μνημονιακών μέτρων καθώς και την Αριστερά.

Ακόμη, μίλησε για «εκλεκτικές συγγένειες» και «όμορη σχέση» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους εγκληματίες!

Συγκεκριμένα ο Μ. Βορίδης ανέφερε: “Εκλεκτικές συγγένειες και όμορη σχέση διατηρεί ο κ. Τσίπρας με αυτούς που ευθύνονται με την ευρεία έννοια για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα».

Ο Μάκης Βορίδης καλεσμένος το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό στοχοποίησε πολιτικούς χώρους καθώς και τις διαδηλώσεις, ίσως -όπως θα φανταζόταν κανείς- κυρίως για να στείλει ένα μήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε περίπτωση αντιδράσεων και διαμαρτυριών στην ύφεση που έρχεται και τα μέτρα που θα έρθουν.

Κι ενώ η διοίκηση του αρμόδιου υπουργείου ήταν και τότε η ίδια, επιχειρείται άγαρμπα να μετατεθεί η «ενοχή» ενός εγκλήματος που ακόμα μετά 10 χρόνια δεν βρεθούν οι ένοχοι.

 «Διαδηλωτές αναρχικοί, ακροαριστεροί πήγαν και πέταξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να καούν αθώοι άνθρωποι εργαζόμενοι μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο», ενώ συνέχισε αναφέροντας πως «έχει προκύψει απολύτως ότι το συγκεκριμένο πλήθος έχει συγκεκριμένη ταυτότητα στις συγκεκριμένες διαδηλώσεις. Δεν ήταν διαδηλωτές της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάω για το πλαίσιο μέσα στο οποίο έγινε ο συγκεκριμένος εμπρησμός και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν».

«Ο κ Τσίπρας έπρεπε κάτι να βρει να πει προκειμένου να αποφύγει την ταύτισή του γιατί διατηρεί επίμονα τις εκλεκτικές συγγένειές του με τον συγκεκριμένο χώρο. Αυτός ο χώρος που εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας εγώ δεν τον ταυτίζω. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο. Λέω όμως ότι διατηρεί μια προνομιακή σχέση με αυτούς που ευθύνονται με την ευρεία έννοια με αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.