Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μυστηριώδης θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Εξετάζεται η εμπλοκή σατανιστών

Μοιραστείτε το

Η νεαρή φοιτήτρια είχε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της τρεις ημέρες. Η οικογένειά της ανησύχησε, τηλεφώνησαν στη σπιτονοικοκυρά και τους είπε ότι ούτε εκείνη είχε δει το κορίτσι. Τότε ήρθαν στην Αθήνα. Παρουσία αστυνομικών και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν την κοπέλα νεκρή, ενώ δίπλα της υπήρχε μια φιάλη με αέριο γέλιου.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν υπήρχαν σημάδια πάλης. Σε υψηλότερες συγκεντρώσεις το συγκεκριμένο αέριο μπορεί να προκαλέσει νευροτοξικότητα και ουσιαστικά καρδιακή ανακοπή.

Την Καθαρά Δευτέρα η κοπέλα είχε πάει στο χωριό, κοντά στον Πύργο Ηλείας, έδειχνε καλά και ήταν ήρεμη. Τι μεσολάβησε από εκείνη την ημέρα και μετά; Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν από τι τελικά προήλθε ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας.

Όπως δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειες, και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο, από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εξετάζεται το αν η κοπέλα είχε σχέσεις με κυκλώματα σατανιστικών τελετών και έπεσε θύμα τους.

Στη μήνυση κατά αγνώστων που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο. Το βασικό θέμα της οικογένειας είναι η μέρα που έγινε αυτό το φονικό. Έγινε 20 Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, η οποία είναι ημερομηνία – ορόσημο για τους σατανιστές και τους παγανιστές.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.