Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μητρόπουλος: Πρώτα η συμφωνία – γέφυρα για να μπορέσουμε να ανασάνουμε (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

«Οι απαιτήσεις των δανειστών μας οδηγούν σε πρόγραμμα αριστερού θατσερισμού», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας το πρωί στο Mega, σχετικά με τα όσα ζητούν οι πιστωτές και ειδικότερα στο ασφαλιστικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για ακραίο πρόγραμμα, λέγοντας ότι το ΔΝΤ θεωρεί κόκκινη γραμμή κάποια ζητήματα του ασφαλιστικού.

«Το κακό έγινε όταν μπήκε η υπογραφή της ελληνικής πλευράς στις 20 Φεβρουαρίου», συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλεται συγκρότηση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας με ειδικούς επιστήμονες. Διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά προτείνει η ομάδα διαπραγμάτευσης να εμπλουτιστεί με έμπειρα στελέχη, κυρίως με τεχνικούς διαπραγματευτές. Πρόσθεσε ότι χρειάζονται ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συνεννοήσεις.

Ο κ. Μητρόπουλος ζήτησε επίσης να μετατεθεί ο χρόνος της συμφωνίας, καθώς, όπως είπε, με το πακέτο που ζητούν οι πιστωτές, δεν μπορεί να γίνει συμφωνία έως τις 20 Αύγουστου.

Πρέπει να περάσουμε πρώτα σε συμφωνία – γέφυρα για να μπορέσουμε να ανασάνουμε, αλλιώς, πάμε σε νέα μεγάλη ήττα, πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.