Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μέτωπο των κομμάτων απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών ζήτησε ο Κουρουμπλής

Μοιραστείτε το

«Η χώρα για να βγει από αυτή τη δοκιμασία χρειάζεται έναν νέο πατριωτισμό από όλους μας», υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εκτίμησε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα ήταν διαφορετικό εάν έβλεπε ένα ευρύτερο μέτωπο από τα πολιτικά κόμματα σε κάποια ζητήματα και ζήτησε απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών να υπάρχει κοινό μέτωπο.

«Το ζήτημα είναι εάν θα πέσει ο Τσίπρας; Θα σωθεί η χώρα άμα πέσει ο Τσίπρας;», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Επίσης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «η Ελλάδα με όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν δεν πρέπει να υποχωρήσει γιατί δεν γίνεται να υπάρξουν άλλα μέτρα» ενώ πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη δεν αντέχει ένα Grexit».

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι «το νόμισμα αποκτά νόημα μόνο όταν υπηρετεί τον άνθρωπο» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χαρακτήρισε «ατυχείς» τις αναφορές των κομμάτων για το ζήτημα. «Δεν χρειαζόταν να γίνει καμία αναφορά» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.