Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Με μαντινάδες υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στα Ανώγεια (ΦΩΤΟ)

Μοιραστείτε το

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στ’ Ανώγεια, όπου από νωρίς είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το Δημαρχείο για την υποδοχή.

Μάλιστα δεν θα μπορούσε να μην ακουστεί και η καθιερωμένη μαντινάδα – “υποδοχής”: “Πρώτη φορά πρωθυπουργός τετραετία κλείνει και ούτε περιθώρια των αλλονών αφήνει” είπε κάποιος από τους παρευρισκόμενους στον Πρωθυπουργό.

Μαντινάδα αφιέρωσε στον κ. Τσίπρα και ο Αριστείδης Γιαλάφτης: “Είναι η μεγάλη η τιμή πρωθυπουργε που κάνεις, να είσαι κι εσύ στα ιστορικά Ανώγεια και δεν χάνεις”.

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανωγείων, Μανώλη Καλλέργη, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Μακάρι να σας υποδεχθούμε την επόμενη φορά και πάλι ως πρωθυπουργό”, του ευχήθηκε ο δήμαρχος Ανωγείων που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις με τις γερμανικές αποζημιώσεις, λέγοντας του να συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τα Ανώγεια, ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Σπήλι ενώ το σημερινό πρόγραμμά του κλείνει με ομιλία στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

οπ'πο'

΄λ΄κλ

ξηκη

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.