Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαξίμου σε ΝΔ: Θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο οι καταγγελίες για τα κόκκινα δάνεια

Μοιραστείτε το

«ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει η κυβέρνηση και με αφορμή την επικείμενη ψηφοφορία για τα κόκκινα δάνεια, το Μαξίμου αναφέρει πως τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ευρύτατα στον τύπο η πληροφορία ότι η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται να υπερψηφίσει την εν λόγω ρύθμιση.

Κύκλοι του Μαξίμου, αναφέρουν πως πρόκειται για μια εντυπωσιακή μετατόπιση. Όπως τονίζουν, όλους τους προηγούμενους μήνες, στο θέμα των κόκκινων δανείων, η Νέα Δημοκρατία εγκαλούσε, σε υψηλότατους τόνους, την κυβέρνηση ότι «βγάζει χιλιάδες σπίτια στο σφυρί», (ανακοίνωση ΝΔ 17/11/2015), ότι παραδίδει τα κόκκινα δάνεια στα «κοράκια της καταστροφής» (Σοφία Βούλτεψη 14/12/2015) και άλλα τέτοια τρομολαγνικά.  

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αποδεικνύεται λοιπόν, τώρα, ότι οι καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο,  προκειμένου να διαμορφωθεί, στην κοινωνία, κλίμα ανασφάλειας και κατατρομοκράτησης. Σήμερα, που η συμφωνία ολοκληρώνεται, προστατεύοντας την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία, η ΝΔ αλλάζει την στάση της.

Ελπίζει έτσι να ξεχαστεί από την κοινή γνώμη, τόσο η δική της δέσμευση για πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών και της πώλησης κόκκινων δανείων, όσο και η υπονομευτική της στάση καθ όλη της διάρκεια της πρόσφατης διαπραγμάτευσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.