Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαυροβούνιο: Τίτλοι τέλους για τον Πρωθυπουργό

Μοιραστείτε το

Ξέρω ότι δεν θα είμαι πρωθυπουργός από αύριο, συμφωνήθηκε με τον Τζουκάνοβιτς, δήλωσε ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, απευθυνόμενος στους πολίτες, μετά την αποτυχία της πρότασης μομφής που είχε καταθέσει για τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του.

Η Βουλή του Μαυροβουνίου δεν συζήτησε σήμερα την πρόταση του πρωθυπουργού για παύση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ντριτάν Αμπάζοβιτς, επειδή η προτεινόμενη ημερήσια διάταξη δεν έλαβε την απαιτούμενη πλειοψηφία, καθώς 20 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ημερήσιας διάταξης, 11 ήταν κατά και 46 απείχαν. Στον αντίποδα κατατέθηκε από το Κίνημα του Αμπάζοβιτς πρόταση δυσπιστίας για την Κυβέρνηση.

Ο Πρωθυπουργός Ζντράβκο Κριβοκάπιτς είπε ότι γνώριζε ότι δεν θα είναι σε αυτή τη θέση από αύριο, γιατί, όπως δήλωσε, συμφωνήθηκε με τον αρχηγό του Δημοκρατικού Κόμματος των Σοσιαλιστών (DPS) και Πρόεδρο της χώρας, Μίλο Τζουκάνοβιτς, προσθέτοντας ότι οι βουλευτές σήμερα με τη χειριστική τους στάση τον εμπόδισαν να πει αυτά που είχε στο κοινοβούλιο.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.