Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

MasterChef: Ο Ηλίας με τα 11 αδέρφια και το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου

Μοιραστείτε το

Το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας του δήλωσε ο Ηλίας ο οποίο δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για να κερδίσει μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού. Όπως είπε ο Ηλίας θεωρείτε το «μαύρο πρόβατο» εξαιτίας των διαδοχικών ατυχημάτων που είχε στο παρελθόν. Το 2008, μάλιστα, βρέθηκε στο νοσοκομείο με μερική έως ολική αμνησία εξαιτίας ατυχήματος με την οικογένειά του να μην ξέρει πότε θα επανέλθει. Είναι ενδεικτικό πως ο Ηλίας εμφανίστηκε στον διαγωνισμό με ειδικό νάρθηκα στο πόδι επειδή το… έχει σπάσει!

Ο διαγωνιζόμενος, ωστόσο, κατάφερε να ξαφνιάσει τους κριτές όταν τους αποκάλυψε πως έχει άλλα 11 αδέρφια! «Θα έλεγα πως είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Κοιμόμασταν ακόμα και στο πάτωμα κάποιες φορές. Γιατί δεν χωρούσαμε. Δεν είχαμε την πολυτέλεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άρχισε τα τρολαρίσματα στον παίκτη και μάλιστα του ζήτησε να πει τα ονόματα των αδερφών του αλλά να του πει και ποιος είναι ο ένατος κατά σειρά αδερφός του ενώ στην συνέχεια του είπε να κοιτάξει την κάμερα και να στείλει φιλιά στην ηρωίδα μάνα του που μεγάλωσε 12 αδέρφια.

Ο Ηλίας, τελικά, πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef με δυο «ναι».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.