Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Mad Clip: «Πιστεύω ότι πειράχτηκαν τα συστήματα του αυτοκινήτου» υποστηρίζει ο παππούς του

Μοιραστείτε το

Την άποψη ότι τα συστήματα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Mad Clip τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, οδηγώντας τον στον θάνατο, ήταν πειραγμένα, εξέφρασε ο παππούς του 34χρονου τράπερ.

«Χάσαμε τον λεβέντη μας, το παιδί μας…» είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του μουσικού μιλώντας στον Alpha, σημειώνοντας ότι σχετικά με τα αίτια του τροχαίου «παρακολουθούσα τα βίντεο, αλλά ήταν πολύ γρήγορα και δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα».

Σχολιάζοντας βίντεο που προβλήθηκαν στην τηλεόραση, είπε πως «ενώ το Audi ήταν σταματημένο στο φανάρι, ο εγγονός μου είχε κόψει ταχύτητα. Όταν άναψε πράσινο, ο εγγονός μου πάτησε γκάζι και έφυγε, πιάνοντας το μέσο της ευθείας του δρόμου που είναι λίγο ανηφορικός. Και μόλις προχωράει, βλέπω το αυτοκίνητο να φεύγει ακυβέρνητο και να διπλώνεται κι έτσι έγινε το έγκλημα».

«Αφού έπιασε το μέσο της ευθείας και με 300 να έτρεχε δεν μπορούσε να πάθει τίποτα. Ήταν πρώτης κατηγορίας οδηγός, ήταν από τους καλούς οδηγούς, οδηγούσε και σε αγώνες. Δεν μπορούσε να πέσει έτσι, ούτε υπήρχε περίπτωση να πατήσει φρένο», προσέθεσε.

Ο παππούς ανέφερε, πως πήγε ο ίδιος στο σημείο του δυστυχήματος, εκφράζοντας την άποψη ότι «ότι πειράχτηκαν τα συστήματα του αυτοκινήτου ή μπορεί με κάποιο τηλεκοντρόλ. Χάσαμε τον λεβέντη μας, χάσαμε το μοναδικό εγγόνι που είχαμε, θρηνεί όλη η οικογένεια, χάσαμε το παιδί μας. Ήταν μεγάλος οδηγός. ούτε αυτοκίνητο, ούτε εμπόδια υπήρχαν μπροστά».

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, είναι προσωπική μου άποψη», σημείωσε, λέγοντας για τον εγγονό του, ότι «μόνος του αγωνίστηκε, και ανέβηκε, είχε ταλέντο και δυστυχώς δεν μπορούσε να δρέψει τους καρπούς της προσπάθειας του».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.