Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λεουτσάκος: Είμαστε η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ενοικιαστές

Μοιραστείτε το

«Η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε εμείς. Δεν είμαστε περαστικοί από την Αριστερά»,διαμήνυσε σε όλους τους τόνους ο βουλευτής του κόμματος, Στάθης Λεουτσάκος σε συνέντευξή του στο Real FM.

Απαντώντας στο ερώτημα αν είναι υπέρ της διάσπασης του κόμματος και της δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίξαμε, τον συγκροτήσαμε, τον στηρίξαμε και από ένα μικρό, αλλά μαχητικό κόμμα, γιγαντώθηκε με μια πολιτική που μαζί με άλλους χαράξαμε και φέραμε σε αντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε και κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης και κόμμα κυβερνητικό».

«Αρα εμείς δεν είμαστε ενοικιαστές στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ακούω διάφορους όψιμους και μάλιστα με κυβερνητικές θέσεις, να κάνουν υποδείξεις, όταν γνώρισαν ή αναγνώρισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και μέχρι που να γίνει, ήταν υπό την κριτική τους ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ορισμένοι από αυτούς δεν γνωρίζουν ούτε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι υπουργοί και θα έπρεπε να σέβονται και να είναι πιο προσεχτικοί. Γιατί εργαζόντουσαν για προγράμματα άλλων κομμάτων μέχρι τις εκλογές στις 25 Γενάρη και όχι για του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.