Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κουτσούμπας: Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ζήτημα στο τραπέζι του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Μοιραστείτε το

«Να μην γίνει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών»

«Δεν είμαι θετικός. Λέω καθαρά να μην γίνει», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, απαντώντας στο ερώτημα αν θα λάβει μέρος σε συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

«Δεν έχει τεθεί το ζήτημα ότι γίνεται. Υπάρχει μία δημόσια παρέμβαση κομμάτων που άλλα λένε να γίνει και άλλα λένε να μη γίνει. Ο πρωθυπουργός προτίθεται να κάνει σύσκεψη πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, μένει να γίνουν οι τυπικές διαδικασίες.

Αν δεν πάρει τηλέφωνο όλα τα κόμματα, να του απαντήσουν θετικά ή αρνητικά, δεν πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ημέρα και ώρα που προτείνει να γίνει αυτή η σύσκεψη, με το συγκεκριμένο πλέον περιεχόμενο και αντικείμενο, δεν υπάρχει συγκεκριμένο ζήτημα στο τραπέζι», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αν θα πάμε ή δεν θα πάμε, καμία σημασία δεν έχει. Το ζήτημα είναι το περιεχόμενο, τι θα πεις εκεί, ποια είναι η θέση του κάθε κόμματος.

Είτε πάμε εμείς εκεί, είτε δεν πάμε, το έχουμε κάνει και το ένα και το άλλο τις προηγούμενες φορές, θα πούμε τα ίδια, με σταθερότητα, με συνέπεια, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι πρέπει να ενεργούν και να λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου», συμπλήρωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.